www.annoturkiye.com Ana Sayfa
Anasayfa Anasayfa >Anno 1404 >TÜRKÇE Çeviri Projesi
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  Forum Yardım Forum Yardım  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Site ici Arama

TÜRKÇE ÇEVİRİ PROJESİ.

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

K.Tarihi: 01.Ekim.2009
Durumu: Aktif Değil
Gönderilenler: 6
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı sayko_38 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02.Mart.2010 Saat 18:17
yawwww arkadaşlar yaöma ne oldu durum ne %kaçı bitti ne zaman biter v.02 çıktı ondan sonra ilgilenmdiniz
bu arada win 7 iiçnde lsun
starejide tek anno tek forun annoturkiye
Yukarı Dön
ThANİA Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye

K.Tarihi: 17.Nisan.2010
Gönderilenler: 4
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı ThANİA Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17.Nisan.2010 Saat 23:47
MErhaba uzun zamndır anno oynuyorum, sizin sitenizden çok ipucu,bilgi aldım üye olmak bugune nasipmiş.

Arkadaşlar daha önce oynadığımda türkçe yamada sorun yoktu simdi 3 linktede sorun alıyorum indiremiyorum bilgisi olan varmı kolay gelsin
Yukarı Dön
fadanur Açılır Kutu Gör
Yönetici
Yönetici
Simge

K.Tarihi: 13.Temmuz.2009
Gönderilenler: 1065
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı fadanur Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21.Nisan.2010 Saat 17:58
Yukarı Dön
3ray Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

K.Tarihi: 05.Mayıs.2010
Gönderilenler: 2
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı 3ray Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05.Mayıs.2010 Saat 22:08
harikasınız :))  oyunu bu neymiş diye indirip deneyenlerdendim fakat  bir deri ceket için yada cam üretimi için falan saatlerce ugrasnca oyun hakkındaki görüslerim cok degisti :D campingde 8 e kadar ingilizce olarak geldim pes ettim en sonunda :) derken burayı ve türkce yamayı buldum işim cok daha kolay oldu ANNO 1404 ingilizce olmayan ve ugrasmayı sevmeyenler için degil :) bu yüzden annoyu herkeze sevdirmek ve ne kadar ince yapılar üstüne kurulu bir oyun oldugunu Herkesin ögrenebilmesi icin Türkce destek ve türkce yama programınıza katılmak hatta ütopyam Oyunu sesler dahil tamamen türkce yapmak :) Bunun için sizden gelecek görevleri bekliyorum :) almanca ve ingilizcem ileri düzey
Yukarı Dön
cengizhan77 Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

K.Tarihi: 19.Mayıs.2010
Gönderilenler: 1
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı cengizhan77 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19.Mayıs.2010 Saat 23:37

Bu yamanın çıkması için emek veren bütün arkadaşlara teşekkürler yama çok güzel olmuş inşallah türkçe sesli olduğu günleri de görürüz...

Yukarı Dön
dorukdorucu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

K.Tarihi: 22.Haziran.2010
Gönderilenler: 140
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı dorukdorucu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25.Haziran.2010 Saat 20:51
benim de biraz ingilizcem biraz da almancam var. eğer yardım edebileceğim bir konu olursa lütfen bana bildirin.
not: temmuzun 15'inden sonra sık sık siteye giremeyebilirim, tatile çıkıyoruz. büyük ihtimalle eylül'ün 15'inden önce de dönmeyiz. ama yine de ara sıra girerim.
Yukarı Dön
ibrahim94 Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör
Simge

K.Tarihi: 08.Mayıs.2010
Durumu: Aktif
Gönderilenler: 142
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı ibrahim94 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28.Haziran.2010 Saat 19:18
ben çeviri yapacagım ama bana text dosyaları lazım bide bana hangi dosyaları çevirecegimi söylerseniz...

ben campaingden başlarım chapter 2 den çevirmeye
Yukarı Dön
dorukdorucu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

K.Tarihi: 22.Haziran.2010
Gönderilenler: 140
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı dorukdorucu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28.Haziran.2010 Saat 21:06
arkadaşlar türkçe yamada sorun mu var? not defteri çıkıyor:(
Yukarı Dön
Ahmet41 Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

K.Tarihi: 12.Haziran.2010
Gönderilenler: 245
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı Ahmet41 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17.Ağustos.2010 Saat 23:48
Süper bir yama ...İnşallah daha iyisini görürüz...Bütün bölümlerde ve oyunun 100 % türkçe görürsek memnun oluruz
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.61 [Free Express Edition]
Copyright ©2001-2009 Web Wiz

Zirve100 Site ekle