www.annoturkiye.com Ana Sayfa
Anasayfa Anasayfa >Anno 1404 >TÜRKÇE Çeviri Projesi
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  Forum Yardım Forum Yardım  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Site ici Arama

TÜRKÇE ÇEVİRİ PROJESİ.

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
Yönetici
Yönetici
Simge

K.Tarihi: 05.Temmuz.2009
Durumu: Aktif Değil
Gönderilenler: 518
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı faruk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: TÜRKÇE ÇEVİRİ PROJESİ.
    Gönderim Zamanı: 04.Ağustos.2009 Saat 19:23
Selam arkadaşlar... Bugün Size Anno 1404'ün Türkçe Yaması İçin yapılması gerekenleri anlatıcam.. Herşey Zaten Resimli.. ÇOOK KOLAY Wink
-----------------------------------------------------------------------------------------
BİLGİSAYARINDA Anno1404 olmayan ama bize Çeviri Konusunda Yardımcı olmak isteyen arkadaşlar şu adreslerin herhangi birinden Oyunun Metinlerini txt dosyası olarak indirip çevirebilir.. (V 0.2'nin metinleridir Sadece 558 Kb)Tabi Çeviriye başlamadan önce Hangi metni çeviriceğinizi bu konu başlığı altında belirtmeli ve alttaki Çeviri hakkındaki Önerileri Dikkate almalısınız Wink Şimdiden Gösterdiğiniz Destek İçin Hepinize Teşekkürler..
-----------------------------------------------------------------------------------------
Bilgisayarında Anno1404 olanlar txt dosyalarını ortaya çıkarmak veya Yapılacak Türkçe Yama'yı kurmak için şunları yapmalı.. Önce Gereken Programımızı Alttaki İndirme adreslerinin birinden indirelim..Çok bişi değil 181 Kb LOL
Programı İndirip Zip'den çıkarttıkdan sonra Çalıştırıyoruz ve..
OYUN TÜRK ALFABESİNİ DESTEKLİYO.. DOLAYISIYLA RAHAT RAHAT YAPIN ÇEVİRİNİZİ WinkWinkWink
OYUNUN TÜRKÇE YAMASINI DOĞAL OLARAK YAMA TAMAMLANINCA SUNUCAZ.. BU YÜZDEN YAMA NERDE DİYE MESAJ ATMAYIN LÜTFEN.. HEP BERABER BU İŞİ DAHA DA HIZLANDIRABİLİRİZ.. HADİ GAYRET.... BAŞARICAZ !!

Düzenleyen faruk - 27.Ağustos.2009 Saat 15:22
FAR(u)K VAR !!!
Yukarı Dön
Sponsor
Yukarı Dön
faruk Açılır Kutu Gör
Yönetici
Yönetici
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı faruk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04.Ağustos.2009 Saat 19:33
Açılışı Ben Yapıyorum..
VATANAAAA, MİLLETEEEE, TÜRK HALKINAA, ANNO SEVERLEREEE  HAYIRLI OLMASI DİLee... (Tamam tamam.. Uzatmıyıcam..) İŞTE BAŞLIYORUZ... !!!

"Campaing" Dosyasının ""Mission 1 FINAL 200000 - 200999"" bölümünü
                                       "" Mission 2 FINAL 201000 - 201999""'a kadar ben Üstleniyorum..
FAR(u)K VAR !!!
Yukarı Dön
Mansur The Great Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı Mansur The Great Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06.Ağustos.2009 Saat 14:28
Şu dosya açmayı bir öğrenelim ben de el atacam inşallah. Ama Faruk önce kişi sayısını belirleyelim ve aramızdan bir yönetici seçip konu paylaşımı yapalım. düzenli olsun yani :)
Yukarı Dön
faruk Açılır Kutu Gör
Yönetici
Yönetici
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı faruk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07.Ağustos.2009 Saat 11:12
Orjinalini yazan: Mansur The Great

Şu dosya açmayı bir öğrenelim ben de el atacam inşallah. Ama Faruk önce kişi sayısını belirleyelim ve aramızdan bir yönetici seçip konu paylaşımı yapalım. düzenli olsun yani :)

Dostum, Dosyayı açmayı üstte zaten belirttim.. Çeviride destek olmak isteyen arkadaşlar üstteki işlemi yapıp kendi pc'lerindeki dosyayı çıkartınca VEYA en üstte verdiğim Hazır txt dosyalarını indirince Aynı dosyalar herkeste olucak zaten..  Üyelerimizin yapması gereken yalnızca Çeviri yapıcağı dosyanın ismini buraya not düşüp, o dosyayı çevirmek.. Daha sonra birleştirme için bana yolluyucak tabii..  Çevirecekleri dosyayı bu başlık altında mesaj yazarak belirtmezlerse aynı dosyayı 1'den fazla kişinin çevirme ihtimali var.. Doğal olarak bu da iyi olmaz...  Yapılması gereken kolay yanii Wink
FAR(u)K VAR !!!
Yukarı Dön
fadanur Açılır Kutu Gör
Yönetici
Yönetici
Simge

K.Tarihi: 13.Temmuz.2009
Gönderilenler: 1068
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı fadanur Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07.Ağustos.2009 Saat 20:14
bence bu işi faruk sen organize edersin kardeşim.
arkadaşında dediği gibi organize olmak şart..

Yukarı Dön
aloneman86 Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

K.Tarihi: 24.Temmuz.2009
Gönderilenler: 356
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı aloneman86 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07.Ağustos.2009 Saat 23:59
valla bulaşmiim dedim ama içim rahat etmedi hadi banada verin bi kaç parça bende yardımcı olayım..=))
Yukarı Dön
aloneman86 Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

K.Tarihi: 24.Temmuz.2009
Gönderilenler: 356
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı aloneman86 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08.Ağustos.2009 Saat 01:05
Yahu bak çok içlendim harbiden madem o kdr ugraşıp yapalım dioruz seslendirelim madem anasını satiim belli bi kaç site anno 1404'ü seslendirme projesi başlatmış onlar bizden önce hazırlarsa afedersiniz ama bi b.ka yaramaz yaptığımız iş..
Yukarı Dön
faruk Açılır Kutu Gör
Yönetici
Yönetici
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı faruk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08.Ağustos.2009 Saat 17:34
Campaing'in ilk bölümünü TAMAMEN Türkçeleştirmeyi bitirdim..
Şİmdi txt dosyasının içinden:         keyboardlayout               ve
                                                      tt_extended_disabled   

dosyalarını çevirmeye başlıyorum.. 
Yamanın Çıkmasını isteyip, çeviride görev almak istemeyen arkadaşlar.. İngilizce bilmiyorsanız söylüyücek sözüm yok ama Biliyor da yardım etmiyorsanız Bu yamanın çıkması biraz gecikicek söylüyüm.. Dosyaların nasıl çıkartılıcağını resimli anlattım, isteyenlere direkt metin dosyaları için download adresi de verdim ama hala hiçkimseden ses seda yok.. Tek başıma Tüm oyunun Metinlerini çevirmek zaman alıcak... Yine de yardımı olan da sağolsun olmayan da.... 
FAR(u)K VAR !!!
Yukarı Dön
berkxy Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

K.Tarihi: 02.Ağustos.2009
Gönderilenler: 32
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı berkxy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08.Ağustos.2009 Saat 22:15
keşke ingilizce bilseydim :( 
Yukarı Dön
fadanur Açılır Kutu Gör
Yönetici
Yönetici
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı fadanur Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10.Ağustos.2009 Saat 08:13
dört gözle bekliyoruz projenin tamamlanmasını..
Yukarı Dön
faruk Açılır Kutu Gör
Yönetici
Yönetici
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı faruk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13.Ağustos.2009 Saat 02:18
"keyboardlayout" ve "tt_extended_disabled" dosylarının çevirisini bitirdim... Şimdi Oyunun Arayüz Birimlerinin olduğu "interface" adlı dosyaya başlıyorum.. Bu dosyanın çevirisi size campaing haricinde büyük oranla bi çok modda yararlı olucaktır..   
FAR(u)K VAR !!!
Yukarı Dön
fadanur Açılır Kutu Gör
Yönetici
Yönetici
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı fadanur Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13.Ağustos.2009 Saat 07:51
eline sağlık faruk...
büyük bir merakla bekliyoruz.
Yukarı Dön
fikonx Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

K.Tarihi: 13.Ağustos.2009
Gönderilenler: 249
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı fikonx Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13.Ağustos.2009 Saat 10:59
Bu çalışmayı başlattığınız için tebrik ediyorum. keşke fun sitesi olarak değilde ubisoftun kadrolu çalışanları olarak bu işi üstlenebilseniz. yada türkiyede oyun çevirisi yapan seslendirme yapan bi şirket kurulup anlaşma yapılıp oyun firmalarıyla. ek bir patch yayınlansa tüm oyunlara.

çeviri içinse ben ingilizce bilmiyorum ancak kuzenime bu konuda yardımı için danışıcam. bakalım uğraşıcakmı.
Yukarı Dön
faruk Açılır Kutu Gör
Yönetici
Yönetici
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı faruk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13.Ağustos.2009 Saat 12:45

Önerilerin hoşuma gitmedi değil fikonx :D  Kim Ubisoft adı altında veya bu tarz bi şirket altında çalışmak istemezki.. Hem de konu oyunsa Big%20smile 

Çeviri konusunda yardımcı olucak arkadaşlara gerçekten ihtiyacımız var..  Oyunun içindeki tüm konuşmalar da türkçeye çevirildiği için bayaa bi uzun sürüyo.. Dolayısıyla yoruyo insanı..
Sırf bu çeviri yüzünden Campaing'in 4. bölümünü bitirip orda kaldım... Oynuyucam ama Çeviri bekliyo.. Dolayısıyla bilgisayarı açınca Değil anno,  Bilgisayarımdaki diğer 12 oyunun hiçbirini oynamaya zaman kalmıyo..

Kuzenine bi sor bakalım, ne diyicek.. Ona örnek çeviri metni de gönderirim, nasıl çeviriceğini okur-anlar..
İlgine KOCAMAN TEŞEKKÜR DOSTUM Hug
FAR(u)K VAR !!!
Yukarı Dön
fikonx Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı fikonx Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13.Ağustos.2009 Saat 15:59
sağol benimki bi öneri. ama sermayem olsa böle bi iş yapardım açıkcası. çok büyükte paralar kazanılabileceğine eminim.

bu arada çevirdiğiniz dosyalar varsa. ilk versiyon olarak onları sunsanızda en azında bazı kısımları türkçe oynasak biraz hevesimiz artar. zaten oyunu şuan oynamaya kalktığımda resetliyo makineyi anlamadım sorunu ama bakıcam bu akşam detaylıca. aynı oyunu ve ilacı kullanan başka insanlar oynayabiliyomuş.
Yukarı Dön
Altair Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

K.Tarihi: 07.Ağustos.2009
Gönderilenler: 101
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı Altair Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13.Ağustos.2009 Saat 21:01
Arkadaşlar çeviri bitince diğer sitelere drek vermeyin bizim siteden linkatın ve mümkünse oyuna forumun isminide gömünki millet kimin yaptığı anlasın. Bende yardım etmek isterdim. ingilizcemede güvenirim ama Sınava hazırlanıyorum.

http://bux.to/?r=akorsuz
Yukarı Dön
fikonx Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı fikonx Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14.Ağustos.2009 Saat 09:32
ya bu çeviriyi google translate üzerinden yapsak sonra düzenlesek olmazmı :)))) kendi adıma yapabileceğim katkı bu :)))

Düzenleyen fikonx - 14.Ağustos.2009 Saat 09:32
Yukarı Dön
faruk Açılır Kutu Gör
Yönetici
Yönetici
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı faruk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14.Ağustos.2009 Saat 12:24
Orjinalini yazan: fikonx

ya bu çeviriyi google translate üzerinden yapsak sonra düzenlesek olmazmı :)))) kendi adıma yapabileceğim katkı bu :)))

Saol Fikretçim Wink Söylemen Yeter ama malesef google translate mümkün değil.. Oyunun çevirisinde şöyle bi mantık var.. Bak şimdi,ORİJİNAL METİN ŞU:

201142=[GUIDNAME 1645028]'s letter is already on board your Ship.[CR]Sail immediately to [GUIDNAME 1645006], who lives on an Island in the Northeast.

ŞÖYLE ÇEVRİLİYOR:

201142=[GUIDNAME 1645028]'in mektubu zaten senin geminde. [CR]Acilen Kuzeybatıdaki adada yaşayan [GUIDNAME 1645006]'a doğru yelken aç.

Ancak Campaing Bölümü Çok Uğraştırıyo... Onun 1. bölümünü Türkçeye çevirdim ama çook yorucuydu.. Ben de şimdilik Oyunun arayüz kısmını ve diğer bölümlerde(scenarios, continue bölümlerinin filan) kullanılan başlıkları çeviriyorum.(Peasant house yerine Köylü evi filan.. anlarsın işte..)  O bölümlerde Verilen görevlerin açıklaması çok gerekli olmadığı için oyun arayüzü daha önemli..

Hem Campaing bölümü 1 defa oynanıp bitirilince bi daha oynanmıyor ama diğer bölümler tekrar tekrar oynanabiliyo..

Campaingi de çeviricem tabi ama şıu arayüz olayını bitiriyim, hemen yayınlıyıcam Yamanın ilk versiyonunu bu sitede :D
FAR(u)K VAR !!!
Yukarı Dön
fikonx Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı fikonx Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14.Ağustos.2009 Saat 12:34
sabırsızlıkla bekliyoruz. elinize sağlık şimdiden. ama verilen görevleri de çevirebilseniz daha güzel olur sanki. mesela continiustaki. birsürü şey çıkıyo hiçbişe anlamıyorum. yapamıyourm paradan oluyorum. ekonomim battı resmen.
Yukarı Dön
fadanur Açılır Kutu Gör
Yönetici
Yönetici
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı fadanur Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14.Ağustos.2009 Saat 14:21
continuous game de çıkan görevler genelde çok anlaşılr oluyor..
sol tarafta görev çıktığında mouse  onun üzerine getirdiğin genelde harita üzerinde yuvarlaklar çıkıp seni uyaryor..

yani bi yere şu kadar ton mal götür diyorsa o götüreceğin yer köşedeki küçük harita da yanıp sönüyor..

bi yerden denizdeki malları urtar diyorsa gene haritada  yer yanıp sönüyor..

bu şekilde nereye gideceini harita üzerinde çok rahat görebilirsin..

Yukarı Dön
fikonx Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı fikonx Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14.Ağustos.2009 Saat 14:33
hımmm :)))) naap dediğini anlayayım önce o zaman :)))
Yukarı Dön
fadanur Açılır Kutu Gör
Yönetici
Yönetici
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı fadanur Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14.Ağustos.2009 Saat 17:22
sen sadece o soldaki  görev ikonuna getir fare yi.. ve sol alttaki küçük haritaya bak.neresi yanı sönüyorsa tıkla.. anlarsın Wink
Yukarı Dön
faruk Açılır Kutu Gör
Yönetici
Yönetici
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı faruk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17.Ağustos.2009 Saat 00:50
"tt_pressed" Dosyasına Başladım.. Interface dosyası sayesinde Nerdeyse menülerin tamamı, Madalalar, Beceriler, cart curt bissürü şey türkçe oldu.. Ana menü filan... :D
****Bi kaç gün içinde bazı metinlerde bi kaç değişiklik daha yapıp Türkçe Yama'mızın ilk versiyonu olan Anno1404TÜRKÇE v. 0.0.0.0.0.1'i piyasaya sunucam :D  Burdaki amaç uzun süredir bu yamayı kullanmayı merak eden arkadaşları birazcık tatmin ;)

Bu arada Üstte anlattığım RESİMLİ ANLATIMI şimdiden yaparsanız iyi olur.. Size bi sorun oluşturmaz.. Herşeyi hazırlar ve oyunu yine ingilizce oynamaya dewam edersiniz VE ben yama klasörünü(txt klasörünü) buraya yükleyince Gereken değişikliği çok kolay yapabiliceksiniz.. :)
FAR(u)K VAR !!!
Yukarı Dön
faruk Açılır Kutu Gör
Yönetici
Yönetici
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı faruk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17.Ağustos.2009 Saat 11:42
Arkadaşlar Oyunnun Türkçe Açıklamasını Oyuniçi Destek Bölümünde Sayfa Sayfa Yayınlamaktansa Campaing'in 2. ve sonraki bölümlerini açıklamaları hariç türkçeye çevirip sunucam sizlere... Zaten Diğer şekilde de(Oyuniçi destek bölümünde açtığım tam çözümlerde) yine aynısını yapıyodum.. Bu sayede oyundan çıkmadan görevleri halledebilicez :)

Yani Şu soldaki görevleri gösteren menü var ya, Orda Görev Başlığı ve Altındaki Bi satırlık açıklaması TÜRKÇE olucak... Sanırım görevi çözmek için de bu kadarı yeterli...
FAR(u)K VAR !!!
Yukarı Dön
MephisrophiA Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı MephisrophiA Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24.Ağustos.2009 Saat 12:32
Ben de çeviri işinde yardımcı olmak istiyorum.Hangi dosyayı çevireyim?
Yukarı Dön
faruk Açılır Kutu Gör
Yönetici
Yönetici
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı faruk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24.Ağustos.2009 Saat 12:37
Orjinalini yazan: MephisrophiA

Ben de çeviri işinde yardımcı olmak istiyorum.Hangi dosyayı çevireyim?
Türkçe çevirimizin 2. versiyonu olan TÜRKÇE YAMA v 0.2  bugün forumda yayınlanıcak... Şimdilik gereken metin çevirilerinden çoğu halledildi ama yardım isteğin için çoook teşekkürler tabiki..Clap

Bu yamayı da yayınlayalım, duruma göre geri kalan metinlerin çevirisine ihtiyaç olursa seni bilgilendiririm...Thumbs%20Up

FAR(u)K VAR !!!
Yukarı Dön
MephistophiA Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

K.Tarihi: 24.Ağustos.2009
Gönderilenler: 4
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı MephistophiA Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24.Ağustos.2009 Saat 12:41
Bana uyar.Yine de yardıma ihtiyacınız olduğunda ben burdayım.
Yukarı Dön
faruk Açılır Kutu Gör
Yönetici
Yönetici
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı faruk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27.Ağustos.2009 Saat 15:19
Arkadaşlar Oyunun Hikaye(Campaing) kısmındaki Tüm bölümlerin(8 Bölüm war) görevlerinin görev başlığı ve altındaki tek cümlelik açıklaması v0.2 ile Türkçemize çevirildi.. saolsun MephistophiA görevlerin sağ altta açılan kutucuktaki açıklamalarını da çeviriyo şu sıralar.. Yama çevirisinde gelişme olursa bu başlık altında yayınlıyıcaz.. Siz de yamada belli bi alanı çevirmek istiyosanız bana özelden mesaj atın ve bu başlık altında belirtin ki 2 kişi aynı yeri çevirmesin :D
FAR(u)K VAR !!!
Yukarı Dön
metinyap Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye

K.Tarihi: 26.Ağustos.2009
Gönderilenler: 14
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı metinyap Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03.Eylül.2009 Saat 12:22
vista içinde yapsanız sadece xp de çalışıyo heralde vistada olmuyor çünkü bütün adımları doğru yaptım ama olmadı :(
Yukarı Dön
keceemre Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye

K.Tarihi: 25.Ağustos.2009
Gönderilenler: 5
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı keceemre Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03.Eylül.2009 Saat 16:04
Evet vista içinde olsa çok makbule geçer tamam birazarmut piş oluyor ama bizde size gönülden destek veriyoruz.....
Yukarı Dön
fadanur Açılır Kutu Gör
Yönetici
Yönetici
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı fadanur Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03.Eylül.2009 Saat 16:16
vista sorunu ile ilgili çalışıyoruz arkadaşlar..
Yukarı Dön
Quantum^^ Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

K.Tarihi: 17.Ağustos.2009
Gönderilenler: 45
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı Quantum^^ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03.Eylül.2009 Saat 16:55
Ceviri Projesinde Kac Kısı Calisiyor ?
Yukarı Dön
faruk Açılır Kutu Gör
Yönetici
Yönetici
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı faruk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03.Eylül.2009 Saat 17:09
Şu an 2,5 kişi :D
FAR(u)K VAR !!!
Yukarı Dön
GuiLe Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

K.Tarihi: 28.Ağustos.2009
Gönderilenler: 10
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı GuiLe Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04.Eylül.2009 Saat 09:15
Pardon o bucukluk ne oluyor.Geek
Yukarı Dön
faruk Açılır Kutu Gör
Yönetici
Yönetici
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı faruk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04.Eylül.2009 Saat 09:53
Buçuk olan kişi de ara sıra bakıyo :D
FAR(u)K VAR !!!
Yukarı Dön
awelan Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

K.Tarihi: 04.Eylül.2009
Gönderilenler: 3
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı awelan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04.Eylül.2009 Saat 11:45
Arkadaşlar eğer news bölümünü çeviren yoksa ben başlıyorum. Sol taraftaki haberlr kısmı.
Yukarı Dön
faruk Açılır Kutu Gör
Yönetici
Yönetici
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı faruk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04.Eylül.2009 Saat 11:48
Başlayabilirsin kardeşim.. Şimdiden eline sağlık Wink
Çeviriyi bitirince bana yollarsın.. Ben de diğerleriyle birleştiririm ok :D
FAR(u)K VAR !!!
Yukarı Dön
awelan Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

K.Tarihi: 04.Eylül.2009
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı awelan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05.Eylül.2009 Saat 15:58
http://rapidshare.com/files/275958222/news.txt.html
link bu. yanlışlara orjinal metin ile karşılaştırınca bakarsın. bazı yerler ingilizce. bu ingilizce kısımlar ses dosyaları. bu yüzden çevirmedim. ama yazılar türkçe.
Yukarı Dön
faruk Açılır Kutu Gör
Yönetici
Yönetici
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı faruk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06.Eylül.2009 Saat 15:50
Eline sağlık Awelan.. Gerekli düzenlemeleri yaparım Thumbs%20Up Bi sonraki yama ile Oyunun Açılışındaki ekranda senin de ismin tüm Annoseverlere ulaşacak Clap
FAR(u)K VAR !!!
Yukarı Dön
Emre111 Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye

K.Tarihi: 12.Eylül.2009
Gönderilenler: 9
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı Emre111 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12.Eylül.2009 Saat 15:05
Arkadaşlar ben yamayı yükledim oyunu bi açtım hiç bir yazı yok sadece yazıların olduğu silindirler var.Şimdi bi daha kurucam bakalım inş. düzelir...
Saygılarımla...
Yukarı Dön
Emre111 Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye

K.Tarihi: 12.Eylül.2009
Gönderilenler: 9
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı Emre111 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12.Eylül.2009 Saat 16:20
Evet arkadaşlar bi kaç kez denememe rağmen aynı sonucu aldım. Oyunu tekrardan kurduğumda düzelmişti ama tr yamayı kurduğumda yine oyundaki yazılar kayboluyor.Dead Aynen video da anlatıldığı gibi yaptım ama durum böyle.Cry Yardımcı olursanız çok sevinirim. Yoksa ingilizce oynamak zorunda kalıcam... Unhappy
Saygılarımla...
Yukarı Dön
faruk Açılır Kutu Gör
Yönetici
Yönetici
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı faruk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13.Eylül.2009 Saat 10:15
Gerekli açıklamayı diğer bi alanda yaptım emrecim
FAR(u)K VAR !!!
Yukarı Dön
HyperAktif Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

K.Tarihi: 08.Eylül.2009
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı HyperAktif Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13.Eylül.2009 Saat 17:55
  Faruk yama yapımına destek verebilirim.Şu oyunu tam Türkçe yapalım da...Bir de Türkçeleştirmeyi konuşma diliyle değil de yazı diliyle yapmaya özen göstersek daha güzel olacak...  

Düzenleyen HyperAktif - 13.Eylül.2009 Saat 18:03
Yukarı Dön
faruk Açılır Kutu Gör
Yönetici
Yönetici
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı faruk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14.Eylül.2009 Saat 09:42
Ewet.. ben de biraz tereddütte kalmadım diil(değil) LOL  Ancak Bazı alanlarda yazı dili çok sert kaçıyodu.. Biraz daha eğlenceli ve samimi bi Türkçe kullanmak istedim HyperAktif'cimThumbs%20Up
Tabii bunda aşırılıktan kaçınıyorum, kaçındım da..
Amaç sadece biraz daha samimiiiilik LOL
FAR(u)K VAR !!!
Yukarı Dön
fikonx Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı fikonx Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14.Eylül.2009 Saat 10:56
evet bence de motomotluktan kaçınmak güzel oluyor devam farukcum.
Yukarı Dön
Adnan008 Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

K.Tarihi: 25.Eylül.2009
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı Adnan008 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25.Eylül.2009 Saat 20:01

oh maşallah :D bırakmış herkes yaw bu konuyu !!!! 11 günden beri 1 mesaj bile yok :S

Yukarı Dön
fadanur Açılır Kutu Gör
Yönetici
Yönetici
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı fadanur Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25.Eylül.2009 Saat 20:55
bayram tatili bitmemiş galiba..
yakında dönerler tatilden :)))
Yukarı Dön
memooo Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

K.Tarihi: 05.Ekim.2009
Gönderilenler: 101
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı memooo Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30.Ekim.2009 Saat 19:28
pardon hocam bu proje bittimi?
Yukarı Dön
fadanur Açılır Kutu Gör
Yönetici
Yönetici
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı fadanur Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30.Ekim.2009 Saat 21:22
evet bitti..

tamamı olmasada birçok şey türkçe oldu..

burdan download edebilirsin..

Yukarı Dön
akif Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

K.Tarihi: 11.Kasım.2009
Gönderilenler: 5
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı akif Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17.Aralık.2009 Saat 02:11
arkadaşlar emeginize sağlık ....sizler olmasanız biz ne yapardık
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.61 [Free Express Edition]
Copyright ©2001-2009 Web Wiz

Zirve100 Site ekle