www.annoturkiye.com Ana Sayfa
Anasayfa Anasayfa >Anno 1404 >Genel
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  Forum Yardım Forum Yardım  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Site ici Arama

anno 1404ü editlemek

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Yeni Üye
Yeni Üye

K.Tarihi: 27.Temmuz.2010
Durumu: Aktif Değil
Gönderilenler: 11
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı mrt Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: anno 1404ü editlemek
    Gönderim Zamanı: 31.Temmuz.2010 Saat 14:20
merhaba arkadaşlar anno 1404 ve venice ye bina ekleme veya değiştirme yapabiliyormuyuz ve bayrak simgesi ekleyebiliyormuyuz birde elimde ezan sesi filan var onu oyuna atıp camiden ezan sesi efekti çıkmasını sağlayabilirmiyiz bu konularda bilgisi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum
Yukarı Dön
Sponsor
Yukarı Dön
fadanur Açılır Kutu Gör
Yönetici
Yönetici
Simge

K.Tarihi: 13.Temmuz.2009
Gönderilenler: 1065
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı fadanur Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31.Temmuz.2010 Saat 21:49
türkçe yama yaparken oyunu editlemiş oluyosun ve o programla aynı zamanda istediğin her türlü sesi koyabilirsin.

Yukarı Dön
mrt Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye

K.Tarihi: 27.Temmuz.2010
Gönderilenler: 11
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı mrt Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01.Ağustos.2010 Saat 00:56
çpk teşekkür ederim sayın yöneticim hemen denemelere başlayacam
Yukarı Dön
fadanur Açılır Kutu Gör
Yönetici
Yönetici
Simge

K.Tarihi: 13.Temmuz.2009
Gönderilenler: 1065
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı fadanur Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02.Ağustos.2010 Saat 11:51
yapınca bir video çekip burada paylaşırsan seviniriz.. 
ilginç bişeyler olacak gibi :))
Yukarı Dön
Ahmet41 Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

K.Tarihi: 12.Haziran.2010
Gönderilenler: 245
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı Ahmet41 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17.Ağustos.2010 Saat 23:27
Aslında edit yapmak zor deil.Elinde cheat engine artmoney ve rda explorer olması yeterli ... Mesela ben yaptım...Otomatik Noria doldurma modundki dosyayı editledim..Binaların bizden aldığı vergiyi 0 indirdim bölece gelen vergi normal şartlar altında 20 bine kadar cıkıo
Yukarı Dön
Ahmet41 Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

K.Tarihi: 12.Haziran.2010
Gönderilenler: 245
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı Ahmet41 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20.Ağustos.2010 Saat 21:24
Ve İmperial Cathedral İle Sultan Mosquenin grafik ayarlarının deiştirdim..Cathedral Mosque olarak.Mosque Cathedral Olarak Gözüküo :DDDDD
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.61 [Free Express Edition]
Copyright ©2001-2009 Web Wiz

Zirve100 Site ekle