![]() |
Site ici Arama
|
hiç yardım eden yok tıkandım |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
vivolet
Yeni Üye
K.Tarihi: 16.Temmuz.2010 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 25 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Konu: hiç yardım eden yok tıkandımGönderim Zamanı: 31.Temmuz.2010 Saat 01:50 |
|
Arkadaşlar,
Honourlar ile ilgili bir soru sorum ama hiç yarım eden yok.Çözemiyorum birtürlü deli olucam.Allahınıs even yardım etsin.Sorun şu, Adalardan gelen istekleri yaptığımızda honour denilen şey artıyor ve adalardan altın karşılığı mal aldığımız gibi honour karşılığıda bişeyler alıyoruz.Ben onları alıyorum gemime aktarıyorum ama sonra ne yapacağımı bilemiyorum.Bunları nasıl kullanamam gerekiyor.Bir yeremi götürmem lazım?? Yardım lütfen!!!! |
|
![]() |
|
| Sponsor | |
![]() |
|
fadanur
Yönetici
K.Tarihi: 13.Temmuz.2009 Konum: istanbul Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 1065 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 31.Temmuz.2010 Saat 21:55 |
|
onlarla biraz daha ticareti artırabilir ilginç şeyler yapabilir diğer oyuncularla aranı daha sıcak yapabilirsin..
dediğin gibi onu artırmak zor. görevleri yapacaksın. birde Turnuva düzenleyebilirsin. üzerinde çapraz çarpıya benzer işaretli binayı kur ve orda turnuva düzenle.. böylece Honuurları artırabilirsin manuel olarak.
|
|
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |