![]() |
Site ici Arama
|
garip bir keşif |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
dorukdorucu
Kıdemli Üye
K.Tarihi: 22.Haziran.2010 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 140 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı dorukdorucu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Alıntı Cevapla
Konu: garip bir keşifGönderim Zamanı: 23.Temmuz.2010 Saat 10:24 |
|
dün yeni bir oyuna başladım ve çok ilginç bir şey keşfettim. ortaya bir market, iki yanına 2 small noria koydum. sonra bunların etrafına 1 sıra dirt road inşa ettim. onun da 2 yanına 2'şer spice farm kurdum. birine yanlışlıkla 3 tarla koymuşum. ona tıklayınca %100 productivity olduğunu gördüm. böylece 2. norianın 1 tarla eksikliğini giderdiğini anladım. kısa süre içinde 1 market building, 2 small noria ve 8 spice farmdan oluşan evet, evet 8 spice farmdan oluşan bir üretim tesisi kurdum ve 1000-1500 citizenın baharat ihtiyacını karşılıyorum. bir internet sitesinde bulduğum bilgilere göre de 7 noria 1 tarlanın %100 üretim yapmasını sağlıyor. ne dersiniz? güzel bir keşif değil mi?
|
|
![]() |
|
| Sponsor | |
![]() |
|
fadanur
Yönetici
K.Tarihi: 13.Temmuz.2009 Konum: istanbul Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 1065 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24.Temmuz.2010 Saat 01:19 |
|
Alan cogu yerde problem oluyor. Bu keşif çok ise yarayabilir dostum
Paylaşım için sagol |
|
|
|
![]() |
|
dorukdorucu
Kıdemli Üye
K.Tarihi: 22.Haziran.2010 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 140 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı dorukdorucu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24.Temmuz.2010 Saat 14:41 |
|
evet alan büyük problem yaratıyor. çok işime yarayan bir keşif oldu. umarım sizin de işinize yarar.
|
|
![]() |
|
mrt
Yeni Üye
K.Tarihi: 27.Temmuz.2010 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 11 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 27.Temmuz.2010 Saat 04:41 |
|
dostum resimli anltsan da daha detaylı aklımızda kalsa olurmu güzel keşif bu arada:)
|
|
![]() |
|
Kavil194
Üye
K.Tarihi: 19.Mart.2010 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 44 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06.Ağustos.2010 Saat 18:24 |
|
uzun vadede su parası cep yakabilir diye düşünüyorum. alan sorun olsada 100-200 gold verip bir tarla daha fazla kurmak bana daha makul geldi. ki noriaları doldurmakta ucuz birşey değil heleki nortia sayısı artınca ödenmesi gereken parada artacak.
|
|
![]() |
|
milner52
Üye
K.Tarihi: 18.Kasım.2009 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 42 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09.Ağustos.2010 Saat 18:51 |
|
guzel bı kesıf ama 7 noria daha fazla gider demek ve durmadan bosaldıgını dusunursek işe yararmı bilemiyorum ama işe yarasada yaramasada bu oyundakı yenı kesfedılen hersey benı heycanlandırıyor :D
|
|
|
FrEEsTyLe__
|
|
![]() |
|
fadanur
Yönetici
K.Tarihi: 13.Temmuz.2009 Konum: istanbul Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 1065 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10.Ağustos.2010 Saat 08:50 |
![]() ![]() ![]() ![]() İSKİ ile anlaşma yapsak bi işe yararmı acaba :))
|
|
|
|
![]() |
|
Ahmet41
Kıdemli Üye
K.Tarihi: 12.Haziran.2010 Konum: İzmit Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 245 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13.Ağustos.2010 Saat 17:23 |
|
7 tane noria aldıüğı vergiler ve yarım saate bir aldığı suyu hesap etsek bence cok gereksiz 1 tane noria kur 5 tane spice farmda en az %95 üretim yap akıl var mantık var olmazki yani |
|
![]() |
|
camtes
Üye
K.Tarihi: 07.Nisan.2010 Konum: istanbul pendik Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 49 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17.Ağustos.2010 Saat 23:55 |
|
vallaha çok iyi bulmuşsun ama okadar noria yapmana gerekyok. burda önemli olan noriaların etrafındaki koyu yeşil alan içine tarla kurmak. bualan içinde herhangibir çiftliğin enaz üçtarlası olmalı. burdabahsettiğim her çiftliğe bir noria değil yanlışanlamayın sakın.kendi yaptığım şekilde örnek vereyim. bir market kurun etrafına çiftlikler , bu çiftliklere üçertane tarlayapın , dıştarafada bikaç noria kurun. sonra bunlarındışınada marketve yine çiftlik kurun ama bunlar normal şekilde olsun. yeşil alan içindeki çiftlikler yüzde yüz çalışacaktır .dışında kalanlarda tarlasayısını yeterli yaptığınız için onlarda yüzde yüz çalışacaklar. mesela 4 noriayaptık 8 tane yada 9tane çiftlik yaptık ama yerden kazanmışolduk.kusurabakmayın şu an elimde resim yok ama olsaydı daha iyi anlatırdım
Düzenleyen camtes - 18.Ağustos.2010 Saat 00:08 |
|
![]() |
|
Ahmet41
Kıdemli Üye
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17.Ağustos.2010 Saat 23:58 |
|
Olabilir Ancak fazla noria kuracağına en az %85 üretim yaparak 1 noria ile en az 8 tane spice farm idare edebilirsin...Ben 12.000 nüfusu böle geçindiriorum ve stoklarım full
|
|
![]() |
|
camtes
Üye
K.Tarihi: 07.Nisan.2010 Konum: istanbul pendik Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 49 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 18.Ağustos.2010 Saat 00:52 |
o konuda haklısın ama burdaki amaç yerden kazanmak sadece. Eğer ileride sınırları zorlayıp enzorda oynarsanız adalar yetmiyeceğinden bu tarz şeyler kullanmanız muhakkak gerekecektir.
|
|
![]() |
|
Ahmet41
Kıdemli Üye
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 18.Ağustos.2010 Saat 13:20 |
|
Olabiilir..Mesela Scenari bölümünde İmparator Ve general scenariosunu oynamıştım..Dediğin kural orda geçer
|
|
![]() |
|
camtes
Üye
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05.Eylül.2010 Saat 11:32 |
arkadaşlar bu açıklamam için sizden özür diliyorum. çünkü bişeyi yanlış anlatmışım. koyu yeşil alan içine aztarla kurarsanız yüzde yüz çalışır yazmışım ama bu yanlış. doğrusu iki yada dahafazla noria alanı içinde kalan çiftliklerin tarla sayılarını azaltmakmış. aynen dorukdorucu arkadaşımızın anlattığı gibi oluyo . kendim kullandığım bi yöntemi yanlış yazdığım için kusura bakmayın.
aynısını kuzey adalarındada yapabilirsiniz. illa noriaları güney adalarında kullanacaksınızdiya bi kuralyok.
Uploaded with ImageShack.us
bal çiftliklerinde işe yaramıyor ona göre
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |