![]() |
Site ici Arama
|
Anno 1404 de tohumlar nasıl kullanılıyor |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Neroburn
Yeni Üye
K.Tarihi: 14.Mayıs.2010 Konum: ankara Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Konu: Anno 1404 de tohumlar nasıl kullanılıyorGönderim Zamanı: 15.Mayıs.2010 Saat 16:32 |
|
Arkadaşlar yeni başlayanlardanım bazı şeyleri çözdüm ama birşeyler kaldı. Mesela;
-- Tohumları nasıl kullanacağım. Ne yaptımsa tohumları kullanamıyorum. Yabancı bir sitede ada uygun olmasa bile tohum alarak bazı şeyleri yetiştirebilirsiniz diyor. Bu nasıl yapılıyor ben yapamadım .Birde ada da yetişmesi uygun olan şeylerin yanında bir soru işareti var. Bu alana sonradan bişiler eklenebiliyormu?
-- Adetsel olarak köylüler ve soylular veya diğerlerinin isteklerinin adetsel olarak bir bilgisi varmı .Yani, 100 adet noblemen için "x" tane balıkçı , "y" tane spice tarlası , "z" tane buğday tarlası ,"n" tane ekmek falan gibi. yoksa Allah ne verdiyse üretiyormuyuz. |
|
![]() |
|
| Sponsor | |
![]() |
|
fadanur
Yönetici
K.Tarihi: 13.Temmuz.2009 Konum: istanbul Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 1065 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22.Mayıs.2010 Saat 21:31 |
|
evet tohumlarla 1-2 tane ürünü istediğin adada yetiştirebiliyorsun.
tohumu al adana götür depona at.. limana tıkla.. alışveriş ve stokların olduğu üst üste 3 sandık vardır.. ortadaki sandığa tıkla.. orda tohumları göreceksin. ekmek istediğin tohuma tıkla ve ok de.. o kadar..
|
|
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |