![]() |
Site ici Arama
|
SAVE/LOAD SORUNU |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
aloneman86
Kıdemli Üye
K.Tarihi: 24.Temmuz.2009 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 356 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı aloneman86
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Alıntı Cevapla
Konu: SAVE/LOAD SORUNUGönderim Zamanı: 24.Temmuz.2009 Saat 22:43 |
|
Merhaba arkdaşlar Anno 1404 oyuncusuyum ve save/load işleminde sorun yaşıyorum.. Save normal olarak yapılıyor load seçeneğinde görülüyor fakat devam etmek için loada tıkladıgımda biraz dolup masaüstüne geri atıyor bi çözümü var mıdır yardımcı olsanız.. şimdiden teşekkürler..
Admin Not: Sorun yaşayan arkadaşlar..
Sorunun Çözülmesi için Aşağıdaki yamayı indirin..
Anno Patch 1.1 Düzenleyen fadanur - 07.Ekim.2009 Saat 22:01 |
|
![]() |
|
| Sponsor | |
![]() |
|
faruk
Yönetici
K.Tarihi: 05.Temmuz.2009 Konum: Sandalye :) Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 518 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25.Temmuz.2009 Saat 21:04 |
|
Allah allaahh.. Çok garip.. Bi önceki save'inden devam edince de mi atıyo?? + Benim eski kasa da da oyun yüklenirken oyundan atabiliyodu beni.. (tabii bunun sebebi bilgisayarın oyunu kaldırmamasıydı...)
*Ama save yaparken bi veriyi eksik save'lemişse, yani save bozuksa, veya
*Belgelerimdeki Save' in içine girip ordaki save dosyasını Notepad'la değiştirmeye çalışmışsan,
*Tam save'lerken elektrikler gittiyse :D
Save'i açarken o bölümü PC okuyamaz ve oyundan atar.. Sence hangisi.. Benim aklıma bunlar geliyii
Bu arada bunlardan hiçbiri değilse bi önceki save'den devam et(Tabii otomatik save'i açman lazım) ve 15 dakkaya ayarla.. her 15 dk.da bi save yapması sıkıcı olabilir ama garanti dir yanii.. Veya Otomakik save'i 1 saat yap (Ama kesin yap haa.. Elektrikler giderse Cort'u çekersin
|
|
|
FAR(u)K VAR !!!
|
|
![]() |
|
aloneman86
Kıdemli Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı aloneman86
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25.Temmuz.2009 Saat 21:08 |
|
Arkadasım zaten otosave acık ayrıca laptopta oyunuorum save kaybetme sorunum yok yani oyun saveleniyor hatta adama game saved diyor kenar çubugunda disket işaretini görüyorum daha sonra oyuna girdiğimde savelenen dosyayı orda görüyorum basıyorum yüklenecekken oyundan atıyor başka bi sorun yok sadece load yapmıyor..
|
|
![]() |
|
faruk
Yönetici
K.Tarihi: 05.Temmuz.2009 Konum: Sandalye :) Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 518 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25.Temmuz.2009 Saat 21:16 |
|
Eee.. nası oynuyosun peki.. Sorun Otomatik save'lerdeyse arada bir sen kendin Save Game'yap.. Yok değilse Oyunda Bug olabilir.. Oda değilse bi bölüme başladın mı bitirmen lazım kiiiii, bu da yeterli boş zamanı bulana kadar oyunun başına oturmanın gereksiz olduğu sonucuna dayanır.. (Ulan ne cümle oldu beaa :-)
|
|
|
FAR(u)K VAR !!!
|
|
![]() |
|
aloneman86
Kıdemli Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı aloneman86
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25.Temmuz.2009 Saat 21:18 |
|
Faruk kardeş=)))) otomatikte olsa manuel olarakta yapsam saveler load olmuyor save boyutları 5-6kb civarında oluyor sen bi bakar mısın seninkilerin boyutu ne kdr?
|
|
![]() |
|
aloneman86
Kıdemli Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı aloneman86
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25.Temmuz.2009 Saat 21:36 |
|
faruk bu senin yolladığın patch olayı mı?
|
|
![]() |
|
faruk
Yönetici
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25.Temmuz.2009 Saat 21:46 |
|
Hayır Patch değil... Crack yapmanın başka bi yolu... CRACK dosyassını indirirsen içinde nası kullanılacağını BENİ OKU dosyasına yazdım.. ordan okuyabilirsin.. Bu arada Oyunu tekrar kurmana gerek yok.. Orijinal 1404 Exe'sini indirip Sahtesiyle değiştir ve benim sunduğum Crack'leme yoluyla oyunu crackle.. işte hepsi bu... Sonucu yazmayı unutma haa :D
|
|
|
FAR(u)K VAR !!!
|
|
![]() |
|
aloneman86
Kıdemli Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı aloneman86
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25.Temmuz.2009 Saat 22:02 |
|
Faruk'um güzel kardeşim senin dedğin cracki biliyorum vovanın crackı bu crackle kasıo canım kardeşim..=))))))) datlum..=)))
|
|
![]() |
|
faruk
Yönetici
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25.Temmuz.2009 Saat 22:13 |
|
Hiç açamamaktan iyidir be dostum.. Soruna başka bi çözüm bulana kadar Grafikleri biraz düşürürsün olur biter...
|
|
|
FAR(u)K VAR !!!
|
|
![]() |
|
aloneman86
Kıdemli Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı aloneman86
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25.Temmuz.2009 Saat 22:20 |
|
yahuu zaten low oynuorum kasma grafik kasması deil öle acip yaww peasent evine tıklıyorum tmm kopuo bu crackla öteki ii ama nese dur bi yükleyimde haber vercem ben sana..=))
|
|
![]() |
|
faruk
Yönetici
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25.Temmuz.2009 Saat 22:43 |
Eee... Oyuna Daldın Galiba ??... Demek ki çalıştı.. Hımm... Şimdi yapman gereken oyun Leptop'unda çalışırken oyuna daha çok bellek ayırmak.. Dolayısıyla gereksiz çalışan programları kapa..
Bu arada Oyunu Hem Vista 64Bit'de Hemde XP SP3 de oynuyanlarda da aynı sorun ortaya çıkıyomuş... Bi Başka çözüm yolu olarak şunu öneriyolar...
*Oyuna girince ana menüde farklı bi Hesap açıp, o hesaptan eski save dosyasını load ederek çalıştır...
Deneyenler ve faydalananlar olmuş .. grafikler Halâ çok kasıyosa bi de bu yolu dene ok :D
+ Oyuna Patch gerektiğini de düşünmüyo değilim... Yeni çıkıcak olan Multi hesapla beraber gelir belki.. Düzenleyen faruk - 25.Temmuz.2009 Saat 22:47 |
|
|
FAR(u)K VAR !!!
|
|
![]() |
|
aloneman86
Kıdemli Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı aloneman86
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25.Temmuz.2009 Saat 22:55 |
|
Faruk datlum misafir geldi onlarla ilgileniyodum dediğidede masaüstüne atmıyor ama load failed dior başarısız girişim o dedğini biliyorum Pc isminden kaynaklanıyor diorlar isimde türkçe karakter olmayacakmış benimkinde var değiştirdim hasap adımı sorun kalkmadı:D
|
|
![]() |
|
faruk
Yönetici
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25.Temmuz.2009 Saat 23:01 |
SORUN KALMADI MI
SORUN KALKMADI MI
|
|
|
FAR(u)K VAR !!!
|
|
![]() |
|
aloneman86
Kıdemli Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı aloneman86
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25.Temmuz.2009 Saat 23:05 |
|
kalkmadı kardeş hala devam ediyor..=)) kafayı yiyecem yahuu kaç oldu bu uninstal et tekrar kur çok sinir bozucu..=((
|
|
![]() |
|
konyameram
Üye
K.Tarihi: 16.Temmuz.2009 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 98 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı konyameram
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25.Temmuz.2009 Saat 23:17 |
|
evet bende birşeyler yazayim; ben laptop u kardeşle beraber kullanıyoruz bende normal administor hesabi var kardeşede guest hesabını açtım.
bende hiçbir problem yok gayet guzel save/load yapabılıyorum fakat guest hesabında oynayan kardeşimde sizlerin ayni sorunu var save'liyor fakat yüklemiyor. bende araştırıyorum bu sorunu yakında bır cozum cıkar sanırım |
|
![]() |
|
faruk
Yönetici
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25.Temmuz.2009 Saat 23:18 |
|
Wallaa diğer anno fan forumlarında da aynı sorunu yaşayan arkadaşlar var.. Kimileri Desteklenmeyen dosya biçimi uyarısı alıp, halâ çözüm beklerken........ Kimileri kullanıcı adlarını değiştirip farklı bi kullanıcı üzerinden oyuna devam ediyo.. Gelişmeleri takip ediyorum.. Bi çözüm çıkınca haber vericem :D
|
|
|
FAR(u)K VAR !!!
|
|
![]() |
|
faruk
Yönetici
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25.Temmuz.2009 Saat 23:23 |
Hımmm... Kullanıcı Adı değiştiren arkadaşların kastettikleri acaba, Oyun içi kullanıcı adı değil de Bilgisayar kullanıcı adı mıymıışş ?? MMmmm... Kafa gıcıklayıcı bi soru... Mehmet'in(konyameram) mesajına bakılırsa yapmamız gereken yeni bi bilgisayar kullanıcısı (BİLGİSAYAR YÖNETİCİSİ) Açıp.. Onda bi denemek.. Alp(Aloneman86) sen guess hesabında mısın ??
|
|
|
FAR(u)K VAR !!!
|
|
![]() |
|
aloneman86
Kıdemli Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı aloneman86
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25.Temmuz.2009 Saat 23:33 |
|
Faruk kardeş ben adminitratorum ben bunu denedim sölemiştim zaten sana sorun hala devam..........=((((((((((((((((((
|
|
![]() |
|
CyClone
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15.Ağustos.2009 Saat 10:07 |
|
türkçe çevirmek için eng0.rda dosyası çıkarıyorsunuz da hangi program ya da yöntemle,bende 100 eksiksiz çeviri yapan uluslararası program var hemen çeviricem ses programı da var seslendirme olarak nasıl açtığınızı söylerseniz işlemlere başlıcam iyi oyunlar
|
|
![]() |
|
o
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15.Ağustos.2009 Saat 11:45 |
Bende de aynı sorun oldu. Benim bilgisayardaki hesap administrator ama içinde türkçe harf barındırıyordu. İsmini değiştirmek bi işe yaramadı. En son olarak yeni bir administrator hesabı açtım. türkçe karakter kullanmadım haliyle. Oyunu silip bu hesaptan girerek yükledim en sonunda sorun kalmadı. Sen de böyle yaparsan olur ama önceki kullanıcıyı geri getirmeyi başaramadım en baştan oynadım malesef. Gerçi ilk 3 bölümü sadece ana görevleri yaparak yarım saatte bitirdim çok da problem olmadı. Yardımcı olabildiysem ne ala. |
|
![]() |
|
ukala
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28.Ağustos.2009 Saat 05:58 |
|
Bilgisayar kullanıcı adı değil, oyunu yükledikten sonra oyun ekranında gireceğiniz oyundaki profil adınız önemli. Türkçe karakter kullanmayacaksınız.
|
|
![]() |
|
mert
Yeni Üye
K.Tarihi: 26.Ağustos.2009 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 24 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28.Ağustos.2009 Saat 16:58 |
|
bendede saveleniyor ama yüklenirken sonuna kadar geliyor sonra mavi bi ekran cıkıyo kullanıcı ismimde felan türkçe karakter yok
|
|
![]() |
|
fadanur
Yönetici
K.Tarihi: 13.Temmuz.2009 Konum: istanbul Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 1068 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28.Ağustos.2009 Saat 21:06 |
|
bendede load sorunu vardı.. oyun orjinal..
ses kartımı kaldırıp yeniden kuruyorum ve annoya giriyorum sorunsuz oynuyorum..
ses kartını kaldırıp yeniden kurmazsam load diyorum.. yarıya geliyor ve masa üstüne dönüyor..
ayrıca win xp ingilizce kullanıyorum...
oyunun load ile ilgili bir yamaya ihtiyacı var bu belli.. ubisoft a mail attım konuyla ilgili..
bir cevap gelirsede hemen sizlerle paylaşacağım.
|
|
|
|
![]() |
|
mert
Yeni Üye
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29.Ağustos.2009 Saat 17:25 |
|
sorunu çözdüm ben oyunu silip bidaha yukleyince düzeldi
![]() |
|
![]() |
|
fikonx
Kıdemli Üye
K.Tarihi: 13.Ağustos.2009 Konum: ankara Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 249 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29.Ağustos.2009 Saat 17:47 |
|
oyunun orjinalmı ?
|
|
![]() |
|
mert
Yeni Üye
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29.Ağustos.2009 Saat 23:48 |
|
hayır
|
|
![]() |
|
bahadir_44m
Yeni Üye
K.Tarihi: 27.Ağustos.2009 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 14 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı bahadir_44m
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30.Ağustos.2009 Saat 23:33 |
|
bende de aynı sorun oluyordu arkadaşlar. ne oyunu uninstall ettim ne başka profil sorunu.ben şöyle yaptım. ilkönce oyunu açarken internet hattını çıkarıyorum.sonra oyuna girdikten sonra autosave i kapattım.sonra graphic seçeneklerini low yaptım.geri çıktım oyundan.sonra tekrar girdim.hangi seçeneği seçersem seçeyim oyundan hiç kopma olmadı bunları yaptıktan sonra.ha oyuna girdikten sonra da graphic seçeneklerimi high seçeneğinede tekrar getirdim.bu şekilde yaparsanız bence sorun kalmaz. not : oyun crackli (keşke orjinal alabilsek) crack; razor un crackı.
|
|
![]() |
|
nasuh2626
Yeni Üye
K.Tarihi: 07.Şubat.2010 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı nasuh2626
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08.Şubat.2010 Saat 17:02 |
|
ben otomatik ubisoft dowload dan patch 1.1 indirdi ve oyuna girdigimde kaydediyorum fakat kayıtlı oyuna devam etmek isteyince hata veriyor ve save dosyasının üzerinde kırmızı bir icon işareti var ne yapabilirim
|
|
![]() |
|
fadanur
Yönetici
K.Tarihi: 13.Temmuz.2009 Konum: istanbul Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 1068 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09.Şubat.2010 Saat 15:19 |
|
kırmızı ikon save eden le load eden profilin farklı olduğunu belirtiyor sadece problem değil..
ama windows kullanıcı adında tr karakter varsa değiştir.. yoksada ilacı değiştir.. başka bir yolla oyunu çalıştır. yada orjinal al..
|
|
|
|
![]() |
|
nasuh2626
Yeni Üye
K.Tarihi: 07.Şubat.2010 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı nasuh2626
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09.Şubat.2010 Saat 17:54 |
|
bana msn den 1.1 Crack atabilirmi crackdan olabilir hata nasuh_trans26@windowslive.com lütfen
|
|
![]() |
|
csax
Yeni Üye
K.Tarihi: 11.Şubat.2010 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 11.Şubat.2010 Saat 19:41 |
|
Arkadaşlar save load sorunun çözdüm :) uzun uğraşlar sonunda. sorun tamamiyle Anno4Web isimli exe den kaynaklanıyor şimdi üşenmesseniz baska bir kulanıcı açın ben garanti olsun diye alex ismiyle açtım sonra oyuna girmeden önce c:pro../ubi../relate.../anno../tools un içinde annowep var silin onu. sonra oyuna girin. ama bu işlmemi oyuna hiç girmeden yapmanız gerekli annowep çalıştımı ubiye haber veriyo heralde :) ben virüz programı olarak avira premium kullandığım için oyuna girerken sordu bana annowep'e izin verilsinmi yok diince oyundaki eski savelerime rahatlıkla girdim. umarım yardımcı olur. çünkü buradaki bütün sorunları bende yaşıyordum sadece kasılma olayı yok bende :)
|
|
![]() |
|
fadanur
Yönetici
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13.Şubat.2010 Saat 21:11 |
|
teşekkür ederiz dostum paylaştığın için.
bir çok kişinin işine yarayacaktır.
|
|
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |