![]() |
Site ici Arama
|
Anno 1404 TAM ÇÖZÜM Yakında burada !! |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
faruk
Yönetici
K.Tarihi: 05.Temmuz.2009 Konum: Sandalye :) Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 518 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Konu: Anno 1404 TAM ÇÖZÜM Yakında burada !!Gönderim Zamanı: 11.Temmuz.2009 Saat 14:48 |
|
Her ne kadar 1404 Türkiye'de Tiglon tarafından Ağustos başında satışa sunulucak olsada biz şimdiden Oyunu Çözümlemeye Başlıyoruz
Bi Kaç Gün içinde 1404'de Oyunun size her bölümde vermiş olduğu ayrı ayrı görevlerin çözümünü TÜRKÇE olarak bulabilirsiniz. Her bölüm farklı konu başlığı adı altında sunularak görevlerin çözümüne ulaşmanızı kolaylaştırıcaz..
Oyun içi destek bölümünü takip ederek Oyunun Görev Çözümlerine ulaşabilirsiniz..
Not: Oyun Strateji... Ok.. Kabul ediyoruz ama Yaptığınız ticarette, şehir gelişiminde vs. özgürsünüz.. Bizim yaptığımız sadece görevleri açıklamak
|
|
|
FAR(u)K VAR !!!
|
|
![]() |
|
| Sponsor | |
![]() |
|
administrator
Yönetici
K.Tarihi: 01.Ocak.2007 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı administrator
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12.Temmuz.2009 Saat 16:22 |
|
sabırsızlıkla bekliyoruz Faruk kardeş..
|
|
![]() |
|
Lorddincer
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23.Temmuz.2009 Saat 10:34 |
|
KARDES selamlar kolay gelsin bende bölüm.5 deyim ve takıldım sabirsislikla bekliyorum cözümlerini.....
|
|
![]() |
|
Death
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09.Ağustos.2009 Saat 19:29 |
|
ya arkadaşım bnde bu oyun var fakat nasıl bişise taş mağdeni yapamıyorum açıklarsanız sevinirm ..
|
|
![]() |
|
fadanur
Yönetici
K.Tarihi: 13.Temmuz.2009 Konum: istanbul Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 1065 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10.Ağustos.2009 Saat 08:06 |
|
taş madeni için dağ kenarındaki taş madeni işaretinin yanına kurman gerekiyor..
|
|
|
|
![]() |
|
ati
Yeni Üye
K.Tarihi: 07.Ağustos.2009 Konum: istanbul Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 12 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12.Ağustos.2009 Saat 11:04 |
|
Maden warehouse'un kaplama alanı dışında kalıyorsa önce maden yakınına small warehouse yapman gerekiyor. Sonra taş binasını dikebilirsin taş madeni yakınına.
|
|
![]() |
|
mobilspy
Yeni Üye
K.Tarihi: 24.Eylül.2009 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03.Kasım.2009 Saat 13:08 |
|
arkadaslar 5. bolumdeki metal kutunun anahtarı nerde nasıl bulucaz onu, kac gundur bulamadım gitti. artı temmuzdan beri bitmedimi hala bu cozumleme işi yaptıgınız kadarını paylaşsanız oda işimizi gorurdu, en azından şimdilik.
Düzenleyen mobilspy - 03.Kasım.2009 Saat 13:10 |
|
![]() |
|
milner52
Üye
K.Tarihi: 18.Kasım.2009 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 42 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06.Haziran.2010 Saat 03:38 |
|
hala gelıyo faruk abı :D
|
|
|
FrEEsTyLe__
|
|
![]() |
|
LEgo
Yeni Üye
K.Tarihi: 03.Eylül.2010 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05.Eylül.2010 Saat 11:35 |
|
Ben çölde nomand yaptırdım ama onların yiyecek binası hata veri yo ne yapabilirim????
|
|
![]() |
|
camtes
Üye
K.Tarihi: 07.Nisan.2010 Konum: istanbul pendik Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 49 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05.Eylül.2010 Saat 11:39 |
|
sulama tesisi yani noria kurmalısın yanına. eğer yine hata veriyosa adanda o üründen yetişmiyordemektir. ya yatişen bi ada bulacaksın yada , adanda soru işareti varsa vezirden tohum alıp onu ekeceksin.
Düzenleyen camtes - 05.Eylül.2010 Saat 11:40 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |