www.annoturkiye.com Ana Sayfa
Anasayfa Anasayfa >Anno 1701 >Genel
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  Forum Yardım Forum Yardım  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Site ici Arama

Anno 1701 Türkçe Multiplayer Partisi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Yönetici
Yönetici
Simge

K.Tarihi: 13.Temmuz.2009
Durumu: Aktif Değil
Gönderilenler: 1065
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı fadanur Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Anno 1701 Türkçe Multiplayer Partisi
    Gönderim Zamanı: 29.Ağustos.2009 Saat 13:20
Merhaba Arkadaşlar.

Son günlerde eminim herkes Anno 1404 oynamakla ve keşifler yapmakla çok meşgul :))

ama 1404 ü multiplayer ı çıkana kadar Anno 1701 Multiplayer partisi düzenleyebiliriz.

1701 i internetten muliplayer oynuyorum. ama genelde hep almanlar oluyor.

Şöyle güzel güzel kendi aramızda Anno 1701 oynamak eminim çok zevkli olacaktır...

isteyenler buraya yazsınlar.. tarihi kararlaştıralım..
Yukarı Dön
Sponsor
Yukarı Dön
fadanur Açılır Kutu Gör
Yönetici
Yönetici
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı fadanur Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31.Ağustos.2009 Saat 08:41
1404 ü gören, 1701 e geçmiyor anlaşılan :)))
yine almanlara kaldık desene :))
Yukarı Dön
faruk Açılır Kutu Gör
Yönetici
Yönetici
Simge

K.Tarihi: 05.Temmuz.2009
Gönderilenler: 518
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı faruk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31.Ağustos.2009 Saat 15:37
Yok be abicim.. Almanlar da fena diildir.. Ama biz olsak daha güzel olurdu..   Walla bence güzel fikir ama şimdi bide 1701'i yüklüyüp o oyunu çözmek filan var..(Kendi adıma bu böyle ama seriyi daha önceden oynamış arkadaşlar için güzel olur :)
FAR(u)K VAR !!!
Yukarı Dön
Hapkins Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

K.Tarihi: 21.Ağustos.2009
Gönderilenler: 105
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı Hapkins Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31.Ağustos.2009 Saat 16:02
Oyunum olsa gözüm kapalı oynardım da çoğu CD'cide bulmam zor.
2 Yıl Sonra Tekrar Buradayım !
Yukarı Dön
cs16 Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye

K.Tarihi: 29.Ağustos.2009
Gönderilenler: 13
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı cs16 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01.Eylül.2009 Saat 17:18
nasilki 1701 ?  1404 :D çözmeye çalışıyorum
Yukarı Dön
NeoAragorn Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

K.Tarihi: 04.Ağustos.2009
Gönderilenler: 30
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı NeoAragorn Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01.Eylül.2009 Saat 17:35
1701 i oynuyordum.. 1404 deki hızlandırma tuşu yüzünden 1701 i bıraktım :D
Yukarı Dön
MansurTheGreat Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

K.Tarihi: 28.Ağustos.2009
Gönderilenler: 63
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı MansurTheGreat Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01.Eylül.2009 Saat 17:47
1701'e şöyle bir göz attım da Ermm cıx...
hatta 1404'ten sonra settlers, age of empires, civilization, empire earth falan boş geliyor. görüntü kalitesi iyi değil diyosunuz LOL kırk yıllık grafiker gibi. valla ne yalan söyleyeyim bu 1404 çıtayı çok yükseltti. arkadaşlar "değer be Mansur" diyosanız geceden edineyim 1701'i ne diyosunuz?
Yukarı Dön
konyameram Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

K.Tarihi: 16.Temmuz.2009
Gönderilenler: 98
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı konyameram Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02.Eylül.2009 Saat 17:46
ayar belirli bir topluluk oluşturursak bende gelebilirim, tabi 2 3 kişi olmucaz 6 7 kişi olacagız o zaman cok zevkli olur ama 1404 den milletin başını kaldıracagını zannetmıyorum
Yukarı Dön
fadanur Açılır Kutu Gör
Yönetici
Yönetici
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı fadanur Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02.Eylül.2009 Saat 21:42
en fazla 4 kişi destekliyor multiplayer..
Yukarı Dön
fadanur Açılır Kutu Gör
Yönetici
Yönetici
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı fadanur Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25.Eylül.2009 Saat 16:37
arkadaşlar.. 1701 i bilgisayarında yüklü olanlar varmı acaba??
Yukarı Dön
tayfurr Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye

K.Tarihi: 26.Eylül.2009
Gönderilenler: 2
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı tayfurr Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26.Eylül.2009 Saat 03:20
dostum bu anno 1701 i multiplayer nerden oynuyorsun
bahsetmişsin ya almanlarla oynuyorum diye
anlatırmısın nasıl multi oynadığını bende multi 1701 oynamayı düşünüyorum
Yukarı Dön
fadanur Açılır Kutu Gör
Yönetici
Yönetici
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı fadanur Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26.Eylül.2009 Saat 09:27
1701 in ana menüsünde multiplayer seçeneği var..
oraya bastığında internet seçeneği çıkıyor ve tıklıyorsun..

seni oyunun server larından birine göndriyor. aynen chat odası gibi.. bir sürü insan var.. onlarla konuşuyosun ve anlaştığın kişilerle oynuyosun..
yada zaten açıkta bekeyen oyunlar var... okeye dördüncü gibi..
3 kişi girmiş bekliyor.. 4. gelince de hemen başlıyorlar..
onlardan birine girebilirsin..

Türklerle oynamak çok zevkli olur..

beraber bi hafta sonu yapabiliriz multiplayer..

Yukarı Dön
WickedDogg Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye

K.Tarihi: 12.Aralık.2009
Gönderilenler: 10
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı WickedDogg Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12.Aralık.2009 Saat 14:29
Ben varım sırf multi için oyunu indirdim, umarım korsan ile mp oynanabiliyordur :S
Yukarı Dön
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı WickedDogg Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12.Aralık.2009 Saat 18:29
Hamachi ile nasıl oynayabiliriz.
Yukarı Dön
fadanur Açılır Kutu Gör
Yönetici
Yönetici
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı fadanur Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14.Aralık.2009 Saat 08:47
hamachi  hiç denemedim ama hafta sonu irtibatta olalım..
1701 multi çok güzel oluyor..

info@annoturkiye.com mail adresim.. haberleşelim dostum.
Yukarı Dön
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı WickedDogg Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14.Aralık.2009 Saat 17:00
Hamachi ile oynamayı hallettik şuanda DionysoseR ile hamachi MP yapyıoruz bu haldie zevkli.
Yukarı Dön
legolas776 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

K.Tarihi: 20.Ocak.2010
Gönderilenler: 52
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı legolas776 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20.Ocak.2010 Saat 17:39
MERHABA FEDANUR BENDE ANNO 1701  VAR VE YÜKLÜ GAMERANGER İ YÜKLE HERKES ORDA BENDE ORDAYIM. BİRLİKTE ANNO 1701 ATALIM. E-POSTA ADRESİM : taneryazlamaz1@hotmail.com cevabını bekliyorum.
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı legolas776 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20.Ocak.2010 Saat 17:45
bende yüklü, gel oynayalım. yalnız gamerangeri yüklemen gerekiyor http://www.gameranger.com/ burdan yükleyebilirsin uluslar arası hem yabancı hem türkler de var aklına gelen hertürlü oyun var sınırlarını aşda gel bekliyorum anno 1701 hakkında soracaklarım var
Yukarı Dön
fadanur Açılır Kutu Gör
Yönetici
Yönetici
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı fadanur Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20.Ocak.2010 Saat 17:52
dostum yükliycem süper olur..
hafta sonu oynarız..

hiç türklere denk gelmedim.. şöyle ağız tadıyla bi oyun atarız..
bu arada sende hangi versiyon yüklü?

Düzenleyen fadanur - 20.Ocak.2010 Saat 17:52
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı legolas776 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21.Ocak.2010 Saat 10:25
merhaba hafta sonları işyerinde uygun olurum ancak işyerinde olduğum için hafta içi oyun kuramayız. benim version 1.0.0.1584     4 oyunculu e-posta adresimi ekle taneryazlamaz1@hotmail.com
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı legolas776 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18.Şubat.2010 Saat 15:35
Fedanur merhaba yahu nerdesin sen le multiplayer anno 1701 atacaktık hani senşi msn ye bile ekledim hiç online olmadın lütfen anno 1701  i en kısa zamanda kur ve online oynayalım ve başka arkdaşlar var ise onşarda gelsinler ve yine ayrıca sen den bu oyun ile ilgili baz ı bilgiler almak istiyorum.
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı legolas776 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18.Şubat.2010 Saat 15:37
ben adanalıyım. e-posta adresim taneryazlamaz1@hotmail.com lütfen online ol
şu oyunu çok merak ediyoum. sonu nereye varıyor
gerekirse telefonla görüşelim. yani  bir oyun beni bu kadar sarar
Yukarı Dön
fadanur Açılır Kutu Gör
Yönetici
Yönetici
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı fadanur Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19.Şubat.2010 Saat 09:32
:)
dostum hafta sonu mutlaka itibata geçelim..
msn ini ekliyorum.
görüşmek üzere.. multiplayer e her zaman varım.
info@annoturkiye.com

Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı legolas776 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19.Şubat.2010 Saat 09:44
HAFTASONU DERKEN CUMARTESİ GÜNÜ OLSUN PAZAR GÜNÜ EVDE OLDUĞUM İÇİN EVDE İNTERNET YOK DAHA BAĞLATMADIM
AMA UMARTESİ GÜNÜ ONLİNE OLURUM. HABER BEKLİYORUM.
İYİ GÜNLER
Yukarı Dön
fadanur Açılır Kutu Gör
Yönetici
Yönetici
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı fadanur Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20.Şubat.2010 Saat 08:55
cumartesiye söz vermeyim. yani bu haftalık sadece,
başka zaman hafta içide dahil ne zaman istersen akşamları online oluyorum.

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.61 [Free Express Edition]
Copyright ©2001-2009 Web Wiz

Zirve100 Site ekle