![]() |
Site ici Arama
|
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa 12> |
| Yazar | |
faruk
Yönetici
K.Tarihi: 05.Temmuz.2009 Konum: Sandalye :) Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 518 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Konu: Anno 1404'ün Artı (+) ve Eksi (-) leri !!Gönderim Zamanı: 24.Ağustos.2009 Saat 14:05 |
|
Ewet arkadaşlar..
**Her ne kadar 1404ün başına oturunca saatlerinizi bi canavar edasyıla hapur hupur yesede,
**Paranın gözüne vurmak ve Koca koca Savaş Gemileri inşa edip Korsanların Anasını ağlatmak bize büyük bi haz versede
**Üretip üretip Diğer oyunculara ürün desteği sağlamaktan ACCAYİP Bİ HAZ duysak da
**Türkçe Yamadan önceki onca görevde debelenip durmayı bi hayat felsefesi kabul etsekdee...
Bu oyunun da Eksileri ve Artılar var.. (Her oyunun olduğu gibi)
İşte Bu konu başlığı altında bunları tartışıcaz..
Lütfen oyunun eksi olarak gördüğünüz yanlarını belirtirken başına
EKSİ(-)----------------
artı olarak gördüğünüz yanlarını belirtirken başına
ARTI(+)+++++++++
Ekleyin Düzenleyen faruk - 24.Ağustos.2009 Saat 14:24 |
|
|
FAR(u)K VAR !!!
|
|
![]() |
|
| Sponsor | |
![]() |
|
faruk
Yönetici
K.Tarihi: 05.Temmuz.2009 Konum: Sandalye :) Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 518 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24.Ağustos.2009 Saat 14:08 |
|
Açılışı Ben yapiiim.. EKSİ(-)----------------Oyunda o kadar evin bacası tüterken ortada ne kış var ne son bahar.. Oyunda belli süre aralıklarla Mevsimler olmalıydı.. Mesela 4 mevisimi her mevsim 1 saat oyuna tekabül edicek şekilde yaşayabilirdik.. Buna oranla Tarlalar filanda buyday üremezdi ama Kış geliyo ya, depo yapardık :D Kar yokken bacaların Tütmesi ne Alaka.. Dimi...
|
|
|
FAR(u)K VAR !!!
|
|
![]() |
|
fikonx
Kıdemli Üye
K.Tarihi: 13.Ağustos.2009 Konum: ankara Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 248 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24.Ağustos.2009 Saat 14:12 |
|
adamlar belki sürekli duş alıyo kardeşim ne bilcen :))))
Eksiler : 1 - bence oyunun bi eksiğide profil mantığıyla beraber save dosyalarını çalıştıramaman. mesela bilgisayarı formatlayıp profil ve save dosyalarını tekrar yerine kopyaladığında oynayamıyosun. en azından ben yapamadım. verdiğim onca emek ziyan oldu. 2 - yapay zeka ile savaştığında karşıdaki çok hızlı gelişiyor. Örneğin continius game de normal veya zor oyun seçenekeriyle oynamayı deneyin daha iyi anlarsınız beni. 3 - oyun alanınız darken (adaların küçüklüğünden bahsediyorum) odun, kömür gibi ormandan elde ettiğin ürünleri kazanmak çok zahmetli oluyor. kurduğun tesisin kapasitesi % 30 larda çalışıyor çoğu zaman. 4 - Bu tip oyunların genel bi eksiği bence. Sadece belli bi zaman diliminde oynanması. gelişme devam etmeli mesela günümüze kadar. Füzeler uçaklar vs üretebilmeliyiz. Bu biraz uçuk bişey belki ama sizinde hayal edince lan ne güzel olur dediğinizi duyar gibiyim :)))) 5 - yine bu tip oyunlarda haritanın boyutu çok ufak kalıyor. mesela bi japonyayada gitmek isterdik değilmi :)))) ordan prinç felan getirirdik :))) 6 - Denizi doldurmak istiyorum. Mesela wherehouse geliştikçe buna bağlı olarak denizin içine doğru sana alan kazandırsa süper olurdu. bazı adalarda dar bir bölgeye liman kuruyorsun ve depolama alanların sıkıntı yaratıyor. 7 - Müzik sayısı çok az. Oyunu uzun süre oynadığın için aynı müziği duymak bazen bayıyor. onun için müziklerin çeşitli olması lazım bence. Artılar : 1 - Oynanabilirliği ve sürekli bişeylerle uğraşmak zorunda kalman çok güzel. Oyun seni boş bırakmıyor. Yani crysis tarzı (fps sanırım tarzı) oyunlardaki gibi heyecan dorukta:)))) 2 - Görsel efektleri muhteşem özellikle suyun liman ve kıyı kesimlerdeki yapısı harika. ama ben göremiyorum bunu sadece videolardan görüyorum. ekran kartım kendini resetliyor bu özelliği yükseltince. 3 - Savegame dosyalarının boyutları çok küçük. Bazı oyunlar biliyorumki 100 mb save dosyası oluyordu. gayet güzel bi özellik. 4 - Kameranın yaklaşıp uzaklaştıkça seslerinde buna bağlı değişmesi çok güzel. Örneğin gözyüzüne çıkardığınızda rüzgar ve martıların sesi. herhangi bi üretim yerine yaklaştırdığınızda onun sesini tüm detayıyla duyuyorsunuz. Benden bu kadar. Oyunun artıları az oldu sanırım ama göremediğim birsürü artısı vardır mutlaka. Düzenleyen fikonx - 24.Ağustos.2009 Saat 14:30 |
|
![]() |
|
faruk
Yönetici
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24.Ağustos.2009 Saat 14:32 |
|
Way beaa !!! Dostum bunlar ne yaa !!! Oyunu su givi içmişsin :D Brawo walla.. Bu kadar ayrıntılı bi çözümleme yapmış olman beni şaşırttı doğrusu
|
|
|
FAR(u)K VAR !!!
|
|
![]() |
|
awsalli
Kıdemli Üye
K.Tarihi: 22.Ağustos.2009 Konum: İstanbul Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 171 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24.Ağustos.2009 Saat 14:37 |
|
fikonx çok güzel tespitlerde bulunmuşsun ama günümüze kadar gelişme olayı saçma olurd rise of nations da vardı mesela geliştikçe gelişiyordun roketler vs lere kadar geliyordun ben çok sevmemiştim olduğumuz zamanda gelişsek daha iyi bide bütün heryerde yazan oyunun savaş mantığının kötü olduğu buda bir eksik fikonx dediği gibi harita lar küçük olabiliyor
|
|
![]() |
|
fikonx
Kıdemli Üye
K.Tarihi: 13.Ağustos.2009 Konum: ankara Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 248 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24.Ağustos.2009 Saat 14:42 |
|
sağolun layık olmaya çalışıyorum anno 1404 ve sitemize :))))
|
|
![]() |
|
fadanur
Yönetici
K.Tarihi: 13.Temmuz.2009 Konum: istanbul Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 1065 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24.Ağustos.2009 Saat 15:46 |
|
bencede günümüze kadar gelişmek pek olmaz bu oyunda.. ama diğer tespitler güzel.
mevsim olayı güzel olabilirdi..
settlers oyununda olduğu gibi.. kışın farmlar çalışmıyor buğday üretemiyorduk..
ama adaların küçük kaldıı konusuna bende katılıyorum.
|
|
|
|
![]() |
|
SaykoArt
Üye
K.Tarihi: 17.Ağustos.2009 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 44 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24.Ağustos.2009 Saat 16:16 |
|
Oyunun savaş özellikleri biraz eksik kalıyo bencede..Haritalar ve adalar büyümeli,belki oyun bize şehir planlama örnekleride sunabilir bu bir eksi değilde eklenebilir ama şuanki halinden şikayetçi değilim..Ayrıca oyunun yapımcılarıda sitelerinde anket yapmışlar oyunla ilgili orayada bir bakın derim..
|
|
![]() |
|
aloneman86
Kıdemli Üye
K.Tarihi: 24.Temmuz.2009 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 356 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı aloneman86
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24.Ağustos.2009 Saat 16:28 |
|
mevsimi geçtim oyunda gece gündüz bile yok.. yağmur çamur yok habire aynı sey ama halbuki yıllar geçiyor (KOCA BİR EKSİ)..=p
|
|
![]() |
|
ss officier
Yeni Üye
K.Tarihi: 15.Ağustos.2009 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 8 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ss officier
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24.Ağustos.2009 Saat 16:36 |
|
Oyunda bir eksi de benden
|
|
|
Work makes you free..
|
|
![]() |
|
fikonx
Kıdemli Üye
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24.Ağustos.2009 Saat 16:42 |
|
bence güzel bi tespit iyi olabilirdi.
|
|
![]() |
|
aloneman86
Kıdemli Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı aloneman86
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24.Ağustos.2009 Saat 16:42 |
|
vayyyy alemsin office..=))
|
|
![]() |
|
faruk
Yönetici
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24.Ağustos.2009 Saat 16:48 |
Oyunu Böylesine bi Aşk ve Şevkle, böylesine bi hırs ve Kinle oynaman bi yandan gözlerimi yaşartırken bi yandan beni kahkahalara boğdu kardeşim
Helal wallaaa... Bastır Ss Officer.. Bizler de Kardeşlerin olarak arkandayız.. Göster onlara günlerini
|
|
|
FAR(u)K VAR !!!
|
|
![]() |
|
ufuk
Yeni Üye
K.Tarihi: 09.Temmuz.2009 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 30 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24.Ağustos.2009 Saat 17:06 |
|
Oyunda bence başka topluluklar da olmalı. Uzak doğu yada kuzey toplulukları gibi. Ayrıca asker ve savaş mantığı çok kötü. Asker üretmek için kamp kurmak..ı ıhh çok saçma. Adanın istediğimiz kıyısına ek liman kurabilmeliydik. Bir diğer saça konu ise.. gemilerde barutla çalışan top var ama askerlede ok ve yay :) Hani nerde tüfek ve de barut ??
|
|
![]() |
|
fikonx
Kıdemli Üye
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24.Ağustos.2009 Saat 17:09 |
|
Fatih Sultan Mehmet istanbulu nasıl fethetmiştir. O zaman silahmı vardı. kılıç vardı ok ve yay vardı dimi ama.
|
|
![]() |
|
faruk
Yönetici
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24.Ağustos.2009 Saat 17:13 |
|
Ee.. Koca koca toplar yokmuydu Fikonix'cim ?? Bizans Surlarını yıkmak için ..Adları da Şahin'miydi neydi topların
+ şimdiye kadar hangi korsanın ok ve yay kullandığını gördük ?? CÜneyt' saymayın o herşeyi kullanıyo Düzenleyen faruk - 24.Ağustos.2009 Saat 17:13 |
|
|
FAR(u)K VAR !!!
|
|
![]() |
|
fikonx
Kıdemli Üye
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24.Ağustos.2009 Saat 17:24 |
|
istanbulun fethini boşa örnek vermedik zaten :)))) top var zaten oyunda tüfenkten bahsediyom ben farukcum :)))
|
|
![]() |
|
aloneman86
Kıdemli Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı aloneman86
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24.Ağustos.2009 Saat 17:25 |
|
oyundan sogucam şimdi bak haaa yeter yahu..=p çok biliyosanız siz çıkıp yapsaydınız madem..=))
|
|
![]() |
|
fikonx
Kıdemli Üye
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24.Ağustos.2009 Saat 17:27 |
|
sende artısını yaz kardeşim oyunun. kimseyi soğutmayalım :)))
|
|
![]() |
|
aloneman86
Kıdemli Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı aloneman86
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24.Ağustos.2009 Saat 17:32 |
|
adamlar mis gibi oyun yapmışş..=)) herşeyi düşünmüşler tuzundan şekerinden tarlasından takasından hepsi var birası, içkisi, tavernası, yaa daha nolsun..=p
|
|
![]() |
|
faruk
Yönetici
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24.Ağustos.2009 Saat 17:35 |
|
Eweeet.. İşte hiçbirinizin aklına gelmeyen bi ARTIsı...
Oyun her açılışında kendiyi Güncelliyo.. Bu sayede yayınlanan yeni yamalarını otomatikmen yüklemiş oluyo ....
Yaaa... Yaa... Dimi ama
|
|
|
FAR(u)K VAR !!!
|
|
![]() |
|
fikonx
Kıdemli Üye
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24.Ağustos.2009 Saat 17:36 |
|
ben neti kapatıyorum oyun oynarken. ya oyun dosyalarımı bozarlarsa korsan diye :)))))))
|
|
![]() |
|
faruk
Yönetici
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24.Ağustos.2009 Saat 17:39 |
|
Yok be Fikonix'cim.. Onu hiç takma kafaya.. Şİmdiye kadar bende 1 ton korsan oyun oynamıştırım ama hiç öyle bişii olmadı.. İçin rahat olsun.. İnterneti aç'ki güncellesin kendini.. Bu sayede sendeki şu su çözünürlüğü problemi de hallolur bekli
|
|
|
FAR(u)K VAR !!!
|
|
![]() |
|
fikonx
Kıdemli Üye
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24.Ağustos.2009 Saat 17:41 |
|
yaparım bak resetlerse orjinali postala bana :))))))))
|
|
![]() |
|
awsalli
Kıdemli Üye
K.Tarihi: 22.Ağustos.2009 Konum: İstanbul Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 171 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24.Ağustos.2009 Saat 23:34 |
|
arkadaşlar işte savaş eksik kim nederse desin strateji felan olayı yok multiplayer yok mutliplayer olmalıydı
|
|
![]() |
|
awsalli
Kıdemli Üye
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24.Ağustos.2009 Saat 23:36 |
|
fikonx oyunlar güncellenerek oyun save dosyalırın bozma gibi birşey olmaz olacak tek şey updateden sonra yani versiyon güncellemesinden sonra senden crack isteyecektir büyük ihtimalle o zamanda en sağlam crack ile o işide halledersin
|
|
![]() |
|
faruk
Yönetici
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25.Ağustos.2009 Saat 00:54 |
Bence bu oyunda istemez.. Diğer oyunların güncellemelerini download edip öyle kuruyorduk.. O zaman da oyunun çalıştırma simgesini (exe'sini) orijinale dönüştürüyodu güncelleme.... Ama bu şekilde olan bi güncelleme Crack dosyasını bozmaz kanımca
|
|
|
FAR(u)K VAR !!!
|
|
![]() |
|
aloneman86
Kıdemli Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı aloneman86
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25.Ağustos.2009 Saat 02:24 |
|
aswalii savaş istiosan age of serisi, command conquer serilerini oynucan arkdasım bu oyun ticaret oyunu..=p
|
|
![]() |
|
awsalli
Kıdemli Üye
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25.Ağustos.2009 Saat 12:32 |
|
aloneman86 haklısın ama eksi işte koymuşlar madem
|
|
![]() |
|
keceemre
Yeni Üye
K.Tarihi: 25.Ağustos.2009 Konum: gebze Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25.Ağustos.2009 Saat 12:44 |
|
Osmanlıda olsaydı keşke düşünsenize o zamanki giyimler şehir gelişmeleri hamamlar hanlar saraylar neyse fazla uçmayayım ama oyunun artısı çok çok fazla artı katmak için mevsimleri yapıp yağış kar dolu şimşek sis basma gibi özelliklerde olmalıydı bu duruma göre bazı ürünler geliştirilmeye bilirdi kışın daha farklı alanlarda ticaret olabilirdi mesela ... |
|
![]() |
|
aloneman86
Kıdemli Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı aloneman86
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25.Ağustos.2009 Saat 13:28 |
|
keceemre sana kayılıyorum..=))
|
|
![]() |
|
aloneman86
Kıdemli Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı aloneman86
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25.Ağustos.2009 Saat 13:29 |
|
ayrıca aramıza hoşgeldin..=p
|
|
![]() |
|
fadanur
Yönetici
K.Tarihi: 13.Temmuz.2009 Konum: istanbul Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 1065 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25.Ağustos.2009 Saat 14:33 |
|
Oyun çok iyi ama bence püf noktalarını tam çözemedik. hergün yeni şeyler keşfediyoruz yaw :))
|
|
|
|
![]() |
|
aloneman86
Kıdemli Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı aloneman86
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25.Ağustos.2009 Saat 16:33 |
|
evet katılıyorum..=p
|
|
![]() |
|
ukala
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28.Ağustos.2009 Saat 07:02 |
Yama çıkmadı ki güncelleme yapsın ![]() Çıkarsa yapacak o ayrı... Fakat ben oyunun masaüstüne attığı o kısayolu kullanmıyorum. Onun yerine oyun klasöründeki Anno4.exe dosyasını kullanıyorum. Ne olur ne olmaz, güncelleme yapar da yeni ilaç gerekirse, uğraş dur doktor bulacam diye. |
|
![]() |
|
ukala
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28.Ağustos.2009 Saat 07:37 |
http://www.annoturkiye.com/forum/forum_posts.asp?TID=150 |
|
![]() |
|
Swordfish
Yeni Üye
K.Tarihi: 28.Ağustos.2009 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 13 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Swordfish
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 01.Eylül.2009 Saat 01:15 |
|
+ Savaşlar çok gerçekçi! Fazla gerçekçi. Çok fazla gerçekçi. Okadar gerçekçiki savaşlar çok zor. Ööle herhengi strateji oyunundaki gibi 1000 tane ünite basıp gidemiyoruz.
-Oyunda hızlandırma ve yavaşlatma yetersiz -İnsanlar statü değiştirirken binalarına para veriyorsak bu alanları daha önceden belirleyebilmeliyiz. Yani binaları biz dikmeliyiz insanlar o binalara yavaş yavaş yerleşmeli. -Oyun sürekli adalarda... +Şehir içinde adam arama harika bir fikir. Biraz daha kolay olsaymış keşke. -iki tip şehire hükmetmek çok saçma. Oyun ya arap binalarıyla yada hristiyan binalarıyla olmalıydı. -Çiftliklerin kapladıkları alan ve üretim miktarı adaların alanlarını yetersiz bırakıyor. -bira yok diye kilise yakılırmı yaws! -iyi bir hıristiyan süt içmez - imperial cathedral gibi özel binalar daha çok olsa daha ii olurdu -neden hep aynı iki heykeli yapmak zorundayım? +Ticaret harika düşünülmüş. bilgisayarın gelip benden mal alması bana mal satması harika. +Anno 1404 iyiki var 6 gündür başından kalkmadım. +Grafikler harika +Baazı flag shipler okadar güzelki swordfishle aramda bi sevgi bağı oluşmuştu batınca çok üzüldüm :( (-) limanlar bir şehri görkemli kılar. Bilgisayarın limanları gibi limanlar yapmak çok zor. +simcity+empire+cesar+age of empires =anno demek isterdim ama bu yeni bir tür oyun. Bir sonraki anno çok daha iyi olur! -Şehirde polis teşkilatı eksik. Sadece infaz alanı var. -baharatla karın doyarmı? kaldıki o dönemde çoğu gavur hayatlarında hiç sarmsak yemeden ölebiliolardı. şimdilik bukadar... |
|
|
Alea iacta est!
|
|
![]() |
|
keceemre
Yeni Üye
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03.Eylül.2009 Saat 16:08 |
|
|
![]() |
|
keceemre
Yeni Üye
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03.Eylül.2009 Saat 16:10 |
|
eksiği saatlerce zamanımızın bilgisayar başında geçmesi sağlaması gözlerimizin kanlanması yapılacak işleri ertelemek....
|
|
![]() |
|
SaykoArt
Üye
K.Tarihi: 17.Ağustos.2009 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 44 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03.Eylül.2009 Saat 16:32 |
|
Benim gözüme takılan bir eksiğide...benim ana gemim lordun limanında iken korsan gemisi sadece benim gemiye saldırmıştı..lordun gemiler fln orda, herkes elde çekirdek mücadeleyi izledi resmen....neyseki halletim zor kurtardık paçayı böyle detay harikası bir oyunda bunlar biraz tuhaf kaçıyo..ilerki serilerde görmeyiz umarım...
|
|
![]() |
|
NeoAragorn
Yeni Üye
K.Tarihi: 04.Ağustos.2009 Konum: İn the Diablo2 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 30 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı NeoAragorn
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03.Eylül.2009 Saat 16:43 |
|
- günlük ihtiyaçlarında gözlük istiyorlar. hadi 1 2 alırsında tonlarca gözlüğü napcak bu millet
evlerde bide bu tonlarca gözlük.- tuz u yemekte kullanırlar sanırdım ama giysi ve et yapımında kullanıyorlarmış hayal kırıklığına uğradım ana adama tuz fabrikası döşediydim ![]() - bir yandan da + olabilir bu. hızlandırma olması beni kötü etkiledi artık tüm oyunlarda hızlanmak istiyom ama oynadığım oyunlarda hızlanma tuşu olmadığından sıkılıp bırakma evresine geldim. ama hızlandırma bir yandan iyi bu oyun için... + oyun tek kelime ile mükemmel. grafikler filan muhteşem. Düzenleyen NeoAragorn - 03.Eylül.2009 Saat 16:44 |
|
![]() |
|
fadanur
Yönetici
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03.Eylül.2009 Saat 21:17 |
|
oyun 1602 den beri.. bir geri (1503), bir ileri (1701), sonra tekrar geri (1404) e gidiyor..
yani bir sonraki seri 1701 den daha ileri 1800 lü yıllarda olacak demektir..
bu oyunda hava kuvvetleri eksik.. yani hızlı taşımacılık ile ilgili olabilir..
savaş stratejisi için olabilir.. ama 1404 lü yılları göz önüne aldığımızda bu normal diyorum..
ama bir sonraki seri muhtemelen 1800 lerde geçeceğinden hava ile ilgili bir çalışma yapılsa fena olmazdı hani..
|
|
|
|
![]() |
|
awsalli
Kıdemli Üye
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03.Eylül.2009 Saat 21:24 |
|
NeoAragorn hızlandırma eksi degil artı her oyunda oalcak diye birşey yok ama bu tarz bir oyun için olmazsa olmaz birşey
|
|
|
|
![]() |
|
turbok5
Yeni Üye
K.Tarihi: 02.Eylül.2009 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 15 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03.Eylül.2009 Saat 23:50 |
|
ticaret hep adalarda olmaz
adalar ufacık savaş sistemi sıkıntı adayı güzelleştirmek için yeterli malzeme yok |
|
![]() |
|
awsalli
Kıdemli Üye
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03.Eylül.2009 Saat 23:59 |
|
ileriki seriler büyük ihtimalla 1700 den sonra olacak 1800 lü yıllarda geçecek o dönemi umarım güzel yansıtırlar birde halkın ihtiyaçlarını çeşitlendirebilirlerdi savaş olayınada güzel bir el atıp düzenleyebilirler birde hep gemi ticareti felan biraz da adalara yogunlaşsalar deniz iyi ama adalarıda kullana bilmeliyiz
Düzenleyen awsalli - 04.Eylül.2009 Saat 00:02 |
|
|
|
![]() |
|
faruk
Yönetici
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04.Eylül.2009 Saat 09:26 |
|
Hikaye Kısmındaki 6. Bölüm Çok saçma olmuş |
|
|
FAR(u)K VAR !!!
|
|
![]() |
|
aloneman86
Kıdemli Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı aloneman86
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04.Eylül.2009 Saat 09:56 |
|
hehe öle vala farukcum ama kulap verip dinlersen hanım abla olan biteni bize anlatıyo..=p
|
|
![]() |
|
Altair
Kıdemli Üye
K.Tarihi: 07.Ağustos.2009 Konum: - Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 101 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04.Eylül.2009 Saat 12:17 |
|
awsalli evet bende 1800 yıllara geçicekler hralde dedim ama hep orta doğu kültürü verdiler bize birazda uzak doğu kültürü olsa çok güzel olcak. yani şöyle bi çin sarayı yapabilsek mesela :D
|
|
![]() |
|
awsalli
Kıdemli Üye
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04.Eylül.2009 Saat 13:10 |
|
evet altair keşke yapabilsek hatta 1800 lü yılların sonları olursa buhar lı sistemler felan koysalar kısacası daha çok bina koymaları lazım kaleler felan olsa şehir için daha degişik binalar
|
|
|
|
![]() |
|
turbok5
Yeni Üye
K.Tarihi: 02.Eylül.2009 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 15 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04.Eylül.2009 Saat 16:28 |
|
oyun çok zor yükleniyor
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa 12> |
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |