www.annoturkiye.com Ana Sayfa
Anasayfa Anasayfa >Anno 1404 >Download
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  Forum Yardım Forum Yardım  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Site ici Arama

ANNO 1404 TÜRKÇE YAMA v 0.2 Hazır. XP ve Vista !!

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 6>
Yazar
Yönetici
Yönetici
Simge

K.Tarihi: 05.Temmuz.2009
Durumu: Aktif Değil
Gönderilenler: 518
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı faruk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: ANNO 1404 TÜRKÇE YAMA v 0.2 Hazır. XP ve Vista !!
    Gönderim Zamanı: 19.Ağustos.2009 Saat 02:31
ExclamationExclamationExclamationExclamationExclamationExclamationExclamationExclamationVista Olarak İlk önce şunları yapmamız lazım(Xp kullananlar bi sonraki adıma geçebilir..) Sorun tamamen vistadanin bir özelliği olan kullanıcı hesap denetiminden kaynaklanıyor.. Kurmadan önce ufak bir ayar yapmanız gerekli şöyle ki..
Denetim masasına girip KULLANICI HESAPLARI na giriyoruz.

Ardından KULLANICI HESAP DENETİMİNİ AÇ VEYA KAPAT'a tıklıyoruz

Daha sonra açılan sayfada kutucuğun içindeki tiki kaldırıp tamama basıyoruz..

Ardından yeniden başlatmamızı isteyecek yeniden başlattıktan sonra arkadaşların videoda anlattığı kurulumu aynen yapıyoruz ve sorun kalmıyor.. Ben kendim Türkçe'leştirdim sorun yaşamadım.
Herkese iyi oyunlar..
ClapClapClapClint Eastwood 'a Vista Açıklaması için TeşekkürlerClapClapClapExclamationExclamationExclamationExclamationExclamationExclamationExclamationExclamation
------------------------------------------
Selam Arkadaşlar, İşte Merakla Beklenen Anno 1404 Türkçe yama v 0.2 (Baaa!! versiyonu atlamış !!)  Tabiki atlıyıcak, her ne kadar versiyon numarası benim uydurmam da olsa bunun asıl amacı, Oyunun geri kalanını da çevirince diğer bi versiyonu piyasaya sürmek.. Bu sayede karışıklığı Önlüyücem Big%20smileWink

Neys.. Az laf Çok İş Thumbs%20Up  Yama'nın Download linkleri aşağıda.. İstediğiniz birinden indirebilirsiniz.. İndirdiğiniz Dosyanın içinde Yamanın Nasıl Kurulacağı Tarafımdan Video'lu ve Sesli olarak anlatılmıştır(ikisi de aynı anda !! bu bi mucize :)
İpuçları, Oyundaki küçük buton açıklamaları, İnşa menüsündeki Binaların isimleri ve altlarındaki açıklama: hani var ya Odun ve kağıt gerektirir, bebek yapar filan gibi ..  Ama şöyle bişii olmuş.. Binaların Ana isimleri türkçe.. Ama binaların gerektirdikleri o düğmelerin üstüne tıklayınca çıkıyo.. Mesela Lumberjack's hut kurucan ya, O ana ismi zaten Türkçe gözüküyo da üstüne tıklayınca açıklaması Türkçeye çeviliyo
Video'yu izleyince anlayıcaksınız ki "R" leri pek te söylüyemiyorum :)  Ama idare edin Wink
Yamanın yapımında benimle beraber emeği geçen Fikonx ve MephistophiA Kardeşlerime de ÇOOK Teşekkürler Clap
İşte Bi kaç Ekran Görüntüsü------------------------------------

OYUNDA CAMPAİNG Bölümünde Sadece Bölüm 1'DE Tüm  Görevlerin sağ kutudaki açıklaması ve karakterlerin tüm konuşmaları Türkçe, tabii şimdilik... Bunun Haricinde Campaing'in diğer bölümlerinde bölüm2den son bölüm'e(8) Sağdaki Görev kutusunda Görülen görevlerin Başlık ve altındaki açıklaması Türkçe.. Bu da zaten Görevi anlamamıza yetiyo :)
Bunların haricinde kazanılan madalyalar, başarılar falan filan.. Menü anlamında ne varsa hepsi türkçe :D

İşte GÜNCELLENMİŞ Adresler...  Herhangi Birinden indirebilirsiniz...Boyutu 8 Mb'cık Embarrassed
///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Düzenleyen fadanur - 18.Kasım.2009 Saat 16:04
FAR(u)K VAR !!!
Yukarı Dön
Sponsor
Yukarı Dön
mustafa Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı mustafa Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19.Ağustos.2009 Saat 09:35
indirdim daha kurmadım ama elinize sağlık çok teşekkürler..
Yukarı Dön
fikonx Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

K.Tarihi: 13.Ağustos.2009
Gönderilenler: 248
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı fikonx Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19.Ağustos.2009 Saat 10:07
kardeşim eline sağlık indiririyorum ama akşam denicem inş. videolu anlatımında çok güzel olmuş bu arada. eline koluna diline sağlık.
Yukarı Dön
aloneman86 Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

K.Tarihi: 24.Temmuz.2009
Gönderilenler: 356
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı aloneman86 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19.Ağustos.2009 Saat 13:01
ellerine sağlık farukcum..=)) bende bi ses değiştirme programı ayarladım bi yerlerden full sürüm bide seslendirsek mi=p
Yukarı Dön
tropeus Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı tropeus Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19.Ağustos.2009 Saat 16:14

emeğinize sağlık..

keşke bir iki ss koysadınız baksaydık nasıl olduğuna yamanın.. görev bölümünden falan.. iyi günler...
------------------------------
Faruk: Ekran Görüntüsü koymayı unutmuştum :D  iyi oldu hatırlattığın Teşekkürler ;)

Düzenleyen faruk - 19.Ağustos.2009 Saat 22:06
Yukarı Dön
SaykoArt Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

K.Tarihi: 17.Ağustos.2009
Gönderilenler: 44
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı SaykoArt Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19.Ağustos.2009 Saat 17:36
Çok teşekürler bu güzel çalışmanız için..Oyunun campaign bölümlerin tamamı türkçe mi acaba bu versiyonda..saygılar
Yukarı Dön
misafir Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı misafir Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19.Ağustos.2009 Saat 19:25
ne güzel sesin var şeker oğlan

Düzenleyen faruk - 04.Eylül.2009 Saat 09:38
Yukarı Dön
faruk Açılır Kutu Gör
Yönetici
Yönetici
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı faruk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19.Ağustos.2009 Saat 22:36
Orjinalini yazan: SaykoArt

Çok teşekürler bu güzel çalışmanız için..Oyunun campaign bölümlerin tamamı türkçe mi acaba bu versiyonda..saygılar

Selam SaykoArt, Campaing'in sadece 1. bölümünde Karakterlerin Tüm Konuşmaları ve Görevlerin SAĞ ALTTA AÇILAN KUTUCUKTAKİ açıklamaları Türkçe...
2. ve diğer bölümlerinde ise Soldaki Görev Menüsünde O göreve ait gözüken Görev Başlığı ve O Görevin hemen alt satırında yer alan kısa görev açıklaması Türkçe..
(Diğer bölümlerin Full Türkçe Olmamasının sebebi şu: Atıyorum Al-Zahir sizden 3 ton odun istediya LOL Onu en az 8-9 Satırlık cümlelerle Karakter konuşmalarında sürekli yeniliyo.. Vay niye odunları getirmedin? Vay odunlar geleydide bi banyo sobası yakıp gusül alaydık. Vay Cumaya Gidicem vakit gelmeden getir şu odunları LOL Falan Filan.. Yani Çook Uzun sürüyo açıklaması)

+ Oyunun İnşa Menüsünde de Peasant House mesela.. Oyundaki o txt belgelerinden sadece bi tanesiyle beslenmiyo.. Lan en az 4 farklı belgede değiştirmiştirim Peasant House'u Köylü Evi olarak... Confused Ama yine görmüyo yine görmüyo arkadaş.. Yine de umudu kesmiyom.. Elbette o metinlerin hepsini çevirince Kuzu kuzu dönüşücek TÜRKÇE'ye... Yaaa Türkçeden Kaçış Yook Clap

Orjinalini yazan: aloneman86

ellerine sağlık farukcum..=)) bende bi ses değiştirme programı ayarladım bi yerlerden full sürüm bide seslendirsek mi=p 

Walla Aloneman86'cım,   C:\Program Files\Ubisoft\Related Designs\ANNO 1404\data\loca\eng\speech\ klasöründe Oyundaki Tüm Karakterlere ait klasörler ve onların konuşmaları var. Her Konuşma bi kod'la isimlendirilmiş... Bu kodlar da Txt klasöründeki Campaingin ve diğer dosyaların içinde var olan kodlar.. Yani "alzahir n" ses klasöründe "203024" diye bi ses dosyası var.. Bu adamın Konuşmasını Direkt anladıysan hemen aynı konuşmanın Türkçesini mp3 olarak ses kaydedicinle çekip ismini 203024 olarak değiştirip eskisiyle takas yapıcan işte bu( Konuşmanın uzunluk farkı önemli diil:)  Haa ne dediğini anlamadıysan Campaing'e girip 203024'ü aratınca adamın ne dediğini alt yazı olarak gösteriyo zaten.. Ordan anlayıp yapıcan..

Bu iş böyle yani.. Tabii işlemleri kolaylaştırmak ve hızlandırmak için düzenlemeler yapılabilir.. ancak bi çok farklı sese  (tabii bunlar kaliteli çekim olucak) ihtiyacımız var Wink

Önce Şu MEtin Çevirisini TAMAMEN TÜRKÇE yapalım da sonra seslendirmeye girebiliriz.. yoksa ikisi de yarım kalır Cry   Dİmi Ama Wink
FAR(u)K VAR !!!
Yukarı Dön
fadanur Açılır Kutu Gör
Yönetici
Yönetici
Simge

K.Tarihi: 13.Temmuz.2009
Gönderilenler: 1065
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı fadanur Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19.Ağustos.2009 Saat 22:36
süper..
eline sağlık faruk..

Yukarı Dön
berkxy Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

K.Tarihi: 02.Ağustos.2009
Gönderilenler: 32
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı berkxy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20.Ağustos.2009 Saat 02:10
tebrikler güzel çalışma
Yukarı Dön
gökhan Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı gökhan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20.Ağustos.2009 Saat 13:44
Slm öncelikle çalışma için teşekkürler.ancak şöyle bir sorun oluştu yamayı kurarken tüm dosyaları ekleme kısmında yani bulunan tüm dosyalara extract dedikten sonra
error while extracting: Privileged instruction diye bi hata msj ı alıyorum ve işlem yapmıyor bu konuda yardımcı olabilirmisiniz?
Yukarı Dön
fikonx Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı fikonx Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20.Ağustos.2009 Saat 13:46
kullandığın işletim sistemi nedir. eğer vista veya win 7 ise. yönetici ayarlarını yapman gerekir. yani yamayla ilgili bi sorun değil. işletim sisteminle ilgili bi sorun. 
Yukarı Dön
gökhan Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı gökhan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20.Ağustos.2009 Saat 13:50
Kullandığım işletim sistemi xp pro hocam
Yukarı Dön
Al Zahir Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

K.Tarihi: 20.Ağustos.2009
Gönderilenler: 32
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı Al Zahir Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20.Ağustos.2009 Saat 18:18
elinize sağlık
Yukarı Dön
sansar Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı sansar Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20.Ağustos.2009 Saat 18:31
bu sitenin yöneticileri harrrbi manyak işler yapıyorlar. tebrik ederiz ve devamını bekleriz. şimdiden size hayran oldum.
Yukarı Dön
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı aloneman86 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20.Ağustos.2009 Saat 21:28
hayran oldun eksik kalmasın bide üye ol arkadasım..=p
Yukarı Dön
fikonx Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı fikonx Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20.Ağustos.2009 Saat 23:50
Bu arada yamayı yükleyipte save ederken dosya ismini değiştirmeyen yani "kayıtlıdosya"şeklinde kaydeden ve sonra açabilen varmı. ben açamadım. 2-3 save geriye gittim. aynı sıkıntıyı yaşayan varmı.
Yukarı Dön
faruk Açılır Kutu Gör
Yönetici
Yönetici
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı faruk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21.Ağustos.2009 Saat 11:32
Orjinalini yazan: fikonx

Bu arada yamayı yükleyipte save ederken dosya ismini değiştirmeyen yani "kayıtlıdosya"şeklinde kaydeden ve sonra açabilen varmı. ben açamadım. 2-3 save geriye gittim. aynı sıkıntıyı yaşayan varmı.

Bilgilendirme için saol Fikonix.. Benim de test ettiğim üzere Eğer Oyunu "Kayıtlı Oyun" olarak kaydederse sorun çıkartıyo ama farklı bi adda mesela "sdfgsg" olarak kaydedersen bişii yok.. Yine de yamada yapılması gereken değişikliği bu konu başlığı altında yayınlıyıcam... Saol
FAR(u)K VAR !!!
Yukarı Dön
fikonx Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı fikonx Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21.Ağustos.2009 Saat 11:55
ne demek görevimiz :)))) ama benim savelerimi kim geri getircek birsürü şey yapmışidim :D
Yukarı Dön
sağol Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı sağol Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21.Ağustos.2009 Saat 14:09
bu yama çok işime yarayacak sağol
Yukarı Dön
faruk Açılır Kutu Gör
Yönetici
Yönetici
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı faruk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21.Ağustos.2009 Saat 17:57

ARKADAŞLAR, YAMANIN DEWAMI DA YOLDA.. Devamında oyunda ingilizce namına pekde bişii kalmıyıcak.. Çünkü Construction menüsündeki(inşa menüsü) tüm bina isimleri de türkçeleşicek..   + Vatandaş seviyesi-> Şehirli Seviyesi olarak değiştirilicek.. Köylüler seviye atlayınca Şehirli olurlar dimi.. Vatandaş diil.. Zaten vatandaşdırlar TongueLOL

Neys.. Oynamaya dewam.. 
Bu arada Teşekkürler için saolun.. Sizinle birlikte olmak bana bu çeviri işinde daha bi Gaz Veriyo :)
FAR(u)K VAR !!!
Yukarı Dön
fikonx Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı fikonx Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21.Ağustos.2009 Saat 18:17
sabırsızlıkla bekliyoruz farukcum. 
Yukarı Dön
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı aloneman86 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21.Ağustos.2009 Saat 19:35
ben kullanmadım kullanasımda gelmedi dogrusu böle yarım yamalak heveslenmiştim başta seslendirmeli fln olcak die sadece yazılar olunca hoşuma gitmedi malesef..=((
Yukarı Dön
vedut Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

K.Tarihi: 22.Ağustos.2009
Gönderilenler: 2
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı vedut Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22.Ağustos.2009 Saat 03:47
çokk sağolun bayadır bekliyordum anno yu seviyorum
Yukarı Dön
lewent17 Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 19
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı lewent17 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22.Ağustos.2009 Saat 16:51
tr yama deyince dandik bişi çıkar sanıyodum resimleri görünce şaşırdım gerçekten güzel çevrilmiş bravo size sayenizde yeni başladığım ve hiç anlamadığım bu oyunu oynayabilaceğim artık :D

oyunu tam anladım dedim oynamaya başlamıştım sonra baktım herşey yine ingilizce oldu görevler bazen kafa karıştırıyo ingilizcede o yüzden full türkçe yamayı bekleyeceğim oynamak için :)

Düzenleyen lewent17 - 22.Ağustos.2009 Saat 18:33
Yukarı Dön
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı aloneman86 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22.Ağustos.2009 Saat 19:01
bu yama yarım mıydıki?=S
Yukarı Dön
konyameram Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

K.Tarihi: 16.Temmuz.2009
Gönderilenler: 98
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı konyameram Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23.Ağustos.2009 Saat 08:50
faruk emeğine sağlık, Kısa zamanda büyük iş çıkardın ve ilk sürümü piyasaya sürdün :).Bu işede bir merhaba dedin, bundan sonra arkasi gelir inş.

Düzenleyen konyameram - 23.Ağustos.2009 Saat 09:17
Yukarı Dön
faruk Açılır Kutu Gör
Yönetici
Yönetici
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı faruk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23.Ağustos.2009 Saat 16:25
geliyo geliyo.. Henüz foruma eklemedim ama inşa menüsündeki binaların isimleri filan full türkçe şu an.. ben öyle oynuyorum.. bi kaç ayrıntıyı daha çeviriyim, 2. sürümü de yolluyucam. çok sürmez yani ;)
FAR(u)K VAR !!!
Yukarı Dön
fikonx Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı fikonx Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23.Ağustos.2009 Saat 18:42
gelsin bakalım kardeşim. bekliyoruz sabırsızlıkla.
Yukarı Dön
awsalli Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Gönderilenler: 171
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı awsalli Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24.Ağustos.2009 Saat 15:00
çekiyorum arkadaşlar saolun 
Yukarı Dön
fikonx Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı fikonx Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24.Ağustos.2009 Saat 18:52
versiyon 2 geldi hayırlı olsun
Yukarı Dön
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı aloneman86 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24.Ağustos.2009 Saat 19:25
hiç bizi dinleyen yok yahuu ben çok istemiştim seslendirmeli fln olsun diye..=((((((((
Yukarı Dön
fadanur Açılır Kutu Gör
Yönetici
Yönetici
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı fadanur Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24.Ağustos.2009 Saat 21:37
aloneman seslendiririz seni mi kıracaz.. :))

bu arada Faruk kardeşimi bu enfes çalışmasından dolayı tebrik ediyorum..

ellerine parmaklarına sağlık dostum..

Yukarı Dön
SaykoArt Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı SaykoArt Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24.Ağustos.2009 Saat 22:38
Faruk süpersin verdiğin emekler için Allah razı olsun...
Yukarı Dön
awsalli Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı awsalli Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24.Ağustos.2009 Saat 23:22

hiç bizi dinleyen yok yahuu ben çok istemiştim seslendirmeli fln olsun diye..=((((((((

seslendirme zor olur  bu bile yeterli bence şuan için emegi geçenlere tşkrler
Yukarı Dön
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı aloneman86 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24.Ağustos.2009 Saat 23:25
banane banane..=p ben seslendimeli isterim..=))
Yukarı Dön
faruk Açılır Kutu Gör
Yönetici
Yönetici
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı faruk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25.Ağustos.2009 Saat 00:12
Ya Aloneman86'cım.. Seslendirme işi çalışıyo tamam.. Bi sorun yok ama Çok amele kaçıyo beaaLOL  Yanii. Bilirsin... Mikrofon kalite olucak, ses kalite olucak...
Ben denedim bi kaç konuşmayı Türkçe olarak tamam çalışıyo ama Bilirsin işte.. Böyle boğuk bi ses geliyo..  Bence önceliğimiz Tamamen Türkçe Metin olmalıydı.. Öyle de oluyo zati ..  Seslendirme işi biraz daha özen ve yetenek istiyiii Wacko
FAR(u)K VAR !!!
Yukarı Dön
fikonx Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı fikonx Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25.Ağustos.2009 Saat 09:37
evet kaliteli kayıt yapılmadıktan sonra bi anlamı olmaz. ya pes serilerini türkçe sipiker ekleyen bi çocuk vardı. ondan yardım alınabilir belki. onun sesi gayet güzel çıkıyodu.
Yukarı Dön
MephistophiA Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

K.Tarihi: 24.Ağustos.2009
Gönderilenler: 4
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı MephistophiA Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25.Ağustos.2009 Saat 10:20
Oyunun orijinal sesleri gerçekten çok kaliteli. Bence böyle kalması hem oyun için daha güzel olur.Ama yok yine de olsun denirse yapılır isteyen yükler istemeyen yüklemez.Ama dediğim gibi bence ne kadar uğraşsak da oyunun orijinal kaydındaki kalitede bir ses kaydı yapamayız.
Yukarı Dön
fadanur Açılır Kutu Gör
Yönetici
Yönetici
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı fadanur Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25.Ağustos.2009 Saat 14:38
ses olayı tamamen bambaşka bi olay..
şuan fauk text leri türkçeleştiriyor.. bence tamamı türkçe olursa zaten yeterli olur.

Yukarı Dön
awsalli Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı awsalli Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25.Ağustos.2009 Saat 16:46
arkadaşalr bende oyun türkçe olmuyor hata veriyor sizce sebebi nedir

Yukarı Dön
fikonx Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı fikonx Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25.Ağustos.2009 Saat 17:03
arkadaşım windows 7 kullanıyosun ondan kaynaklanıyor. yönetici olarak işlem yapman lazım ama oda nasıl yapılıyo bilmiyorum.
Yukarı Dön
awsalli Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı awsalli Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25.Ağustos.2009 Saat 17:07
yok vista kullanıyorum ama yönetici olarak yapıyorum zaetn işlemleri onay veriyorum ama neyse ingilizce idare edicez
Yukarı Dön
fikonx Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı fikonx Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25.Ağustos.2009 Saat 18:08
o zaman masaüstüne çıkar klasörü. ordanda oyunun içine kopyala
Yukarı Dön
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı aloneman86 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25.Ağustos.2009 Saat 19:38
vala ben bi program buldum pro sürüm ilaçlı fln hepsi içinde sesini hayvan sesine kdr dönüştürüyo ayarlıyo yani genç kız sesi kocakarı sesi hepsi var isteyen olursa kardeş bende senin kafadanım at pm uğraşalım yapalım derse eyvallah..=))
Yukarı Dön
faruk Açılır Kutu Gör
Yönetici
Yönetici
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı faruk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25.Ağustos.2009 Saat 22:16

vala ben bi program buldum pro sürüm ilaçlı fln hepsi içinde sesini hayvan sesine kdr dönüştürüyo ayarlıyo yani genç kız sesi kocakarı sesi hepsi var isteyen olursa kardeş bende senin kafadanım at pm uğraşalım yapalım derse eyvallah..=))

Walla Aloneman86, Ben denedim dostum...
C:\Program Files\Ubisoft\Related Designs\ANNO 1404\data\loca\eng\speech  klasörünün içinde Tüm karakterlerin seslendirme klasörleri var.. Ordan bi karakterin bi cümlelik konuşmasını seslendirdim kendi sesimle, isimlerini aynı yapıp oraya attım.. Değişim sorusunu onayladım ve Girdim Oyuna(tabi seslendirmenin hangi bölümde olduğunu biliyodumWink)
Sonra Lord northburgh konuştu konuştu.. Benim değiştirdiğim yere gelince benim sesim çıktı Clap Ama böyle etraftan sesler geliyo, Eko varSleepy  Tam Amele işi olmuş yani :D
Kaliteli ses kayıtları lazım.. İstersen o klasörlere bi girip bikaç karakterin kayıtlarını dinle.. Onlara yakın ses kalitesini yakalamak zor Cry
Ama imkansız DEĞİL !!AngryLOLBig%20smile
FAR(u)K VAR !!!
Yukarı Dön
SaykoArt Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı SaykoArt Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25.Ağustos.2009 Saat 23:35
Çeviri gayet güzel..başka yönlere sapıpta enerjiyi boşa harcamayın bu projede çalışan beyler...sesi çevirisi geyik işi olur..ki oyunun orjinal sesleride ayrı bir hava katıyo oyuna..orda türkçe yazıları görmek yeterde artar bence..
Yukarı Dön
metinyap Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye

K.Tarihi: 26.Ağustos.2009
Gönderilenler: 14
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı metinyap Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26.Ağustos.2009 Saat 01:20
ya ben bunu yapamadım daha doğrusu loca diye bi klasör açılmadı bende yardımcı olabilirmisiniz?==
Yukarı Dön
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı aloneman86 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26.Ağustos.2009 Saat 03:39
zor bizi uğraştırmaz imkasız vakit alır..=p
Yukarı Dön
maNga312 Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

K.Tarihi: 26.Ağustos.2009
Gönderilenler: 3
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı maNga312 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26.Ağustos.2009 Saat 07:59
iste bu ya çok güzel bi oyun arada görevleri anlamıyorum tamamı türkçe olsun:D
maNga
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 6>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.61 [Free Express Edition]
Copyright ©2001-2009 Web Wiz

Zirve100 Site ekle